Vierailija

Meillä on viisi lasta ja kun kirjoittaa, että ei ole lapsille mitään hoitopaikkaa koskaan, AINA joku tokaisee, että kuka nyt noin monta lasta hoitoonsa ottaisikaan.

Ei meillä ainakaan ole kysymys mitenkään lapsilukumäärästä. Silloin kun meillä oli vain yksi tai kaksi lasta, ei heitä mihinkään mummoloihin koskaan silloinkaan huolittu hoitoon. Ja nykyisin meillä isommat lapset pärjäisivät ihan hyvin jonkun aikaa keskenään kotona, oikeastaan vain nuorimmainen tarvitsisi jonkun hoitopaikan, että jonnekin miehen kanssa kahdestaan päästäisiin.

Kommentit (4)

ei kaikilla perheillä lapset ole 10kk ikäeroilla keskenään. Ja ei ainakaan meillä koululaisista mitään vaivaa mummolassa olisi, jos sinne joskus huolittaisiin. Olisihan se ihanaa saada vaikka yksi lapsi joskus mummolle tai kummeille.

Siis luuleeko joku oikeasti neljää lasta nelosiksi?

Ehkä kannattaa käyttää vähän tarkkuutta kirjoittamisessa. Jos sanoo, että " meillä on neljä lasta ja tarvitaan lapsille hoitopaikka" , on ymmärrettävää, että hoitopaikka tarvitaan neljälle. Jos sanoo, että " meillä on neljä lasta ja nuorimmille tarvitaan hoitopaikka" , ei jää kenellekään epäselväksi. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka sehän ei pidä paikkaansa. Jotkut mummot hoitavat usemmankin lapsen siitä vaan, ja toiset eivät sitten huoli hoitoonsa koskaan sitä yhtäkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat