Vierailija

Kommentit (6)

Seuraavien ohjeiden avulla opit toisaalta edistämään auringonpolttamien paranemista, toisaalta ehkäisemään näitä vammoja jo ennalta.HoitoViilennä vedellä. Pane lapsi viileään, mutta ei jääkylmään kylpyyn. Se viilentää kuumaa, kirvelevää ihoa ja helpottaa lapsen tukalaa oloa.Kokeile kaurakylpyä. Kourallinen kaurajauhoa haaleaan kylpyveteen sekoitettuna rauhoittaa auringon polttamaa ihoa.Kääri lapsi kosteaan pyyhkeeseen. Ellei lapsella ole mahdollisuutta mennä viileään kylpyyn, kääri hänet vaikka märkään pyyheliinaan tai paitaan. Se onnistuu myös retkellä tai rannalla ollessa.Levitä voidetta, mikä parantaa ja kosteuttaa ihoa. Aloe-vera on erinomainen voide kirvelevälle iholle. Kun lapsesi on käynyt kylvyssä tai ihoa on muuten viilennetty, voi ihoon sivellä esim. aloe-vera voidetta. Se pehmentää ihoa, ehkäisee sen kuivumista ja nopeuttaa ihon paranemista, viilentää ja lievittää kipua. Mitään voidetta tai rasvaa ei pidä levittää iholle ennen kuin sitä on viilennetty, muutan voide päinvastoin sitoo kuumuutta ihoon ja pahentaa palamista.Tupsuta talkkia. Talkki viilentää ja rauhoittaa ihoa. Perunajauho on hyvä ¿perinteinen¿ talkki ilman lisäaineita.Lievitä kipua lääkkeellä. Jos lapsesi kärsii kovista kivuista, hänen oloaan voi helpottaa parasetamolilla. Kipu on ankarinta ensimmäisenä ja toisena päivänä ihon palamisen jälkeen, sitten alkaa helpottaa. Noudata annostelussa pakkauksessa annettuja ohjeita.

Suututtaa ihan kamalasti vauva oli vaunuissa vapputorilla kun oltiin, vartioin vähän väliä, ettei aurinko paista vaunuun... nyt kuitenkin posket ihan kirkuvanpunaiset :( itkuinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toki perusvoide auttaa ahavoituneeseen ihoonkin. Pikkuisella ei saa

kummoisia kemikaaleja vielä käyttää eli tavalliset aurinkovoiteetkin ovat pannassa n. 2-vuotiaaksi asti. Apteekista löytyy pienille parhaat valikoimat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat