Vierailija

ollaan lähdössä talvella Mauritiukselle, ja koska matkat maksavat maltaita, mietitään hotellia aika tarkkaan, ettei tule pettymyksiä... Nyt on kolme vaihtoehtoa Finnmatkoilla, jos joku jaksaa/viitsii käydä siellä sivuilla katsomassa näitä vaihtoehtoja, ja sanoa, mihin itse lähtisi (ei mieti nyt hintaa), niin olisi ihana kuulla mielipiteitänne!! Ja varsinkin jos joku siellä joskus olisi käynyt, niin kertoisitko alueista mielipiteesi! vaihtoehdot ovat: a) sugar beach b) la mauricia c) maritim. Lähdössä olisi siis 2 aikuista ja 5 sekä 8-vuotiaat lapset. Kiitos jos joku viitsii kertoa mielipiteensä :-))!!

Kommentit (4)

Saaren pohjoispuolella on aurinkoisempaa ja eteläosissa sateisempaa. Idässä tuulee viileämmin ja sää on vaihtelevampaa kuin lännessä. Mutta näilläkään asioilla ei ole todellista merkitystä, koska joka puolella on miljoona kertaa parempi ilma kuin Suomen kesinä ikinä. Jos nyt yksi alue pitäisi nostaa yli muiden, niin ehkä luoteisosan valitsisin, mutta voisin kyllä mennä mihin vain muuallekin saarella.Ei tainnut paljoa auttaa, mutta hyvää matkaa kuitenkin ; )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko Grand Baie liiankin vilkas, jos lähtee hakemaan kuitenkin " paratiisimaista" tunnelmaa, ei niinkään kauppoja, yöelämää yms. Onko taas flic en flac liiankin hiljainen? Entä Bacaclavan (kirjoitettiinkohan noin...) alue, millaista siellä on? Kiitos jos vastaat, tai joku muu, joka siellä on käynyt!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat