Seuraa 

synnytyksen jälkeen?

Itellä 2kk synnytyksestä,joko uskallan kokeilla ratsastusta taas....???

Kommentit (3)

Nimittäin jos tuntuu että oot siihen valmis. Ite nousin oisko ollu jotain 6 viikkoo synnytyksen jälkeen. Aiemminkin olisin mennyt, ellei olisi ollu niin törkeitä pakkasia. Niin, no mullahan nuo pollet siis on kotosalla ja alotin ihan lyhyillä köpöttelylenkeillä. Tunnille en kyllä olisi vielä siinä vaihees ollut valmis..Lizzbeth

Mä aloitin ratsastuksen uudestaan 2 viikkoa sitten eli n.2,5kk synnytyksestä. Alapää ei todellakaan ollut se ongelma vaan selkä! Siis mulla kipeytyy selkä niin totaalisesti, etten meinaa pysytyä harjoitusravia mennä lainkaan. Aivan kamalaa. Ja kipu jatkuu pari päivää... pitäis vissiin käydä hierojalla?Toisaalta joku mammatuttu sanoi, että voi johtua myös siitä, että synnytyksen jälkeen on " paikat löysällä" eli nivelethän löystyy koko kropassa niin vois noi selkäkivut johtua myös siitä.Kuitenkaan en ole jättänyt ratsastusta pois... en raaski. Eikä tunteja enää ole kuin pari ennen kesää niin aion kestää. Menen sitten kevyttä ravia -se ei ole niin paha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alapää oli siihen mennessä parantunut niin hyvin että kärsi jo satulaan istua. Että selkään vaan sitten kun itsestä hyvältä tuntuu!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat