Vierailija

Tottahan ostaisimme oman, jos siihen olisi mahikset, mutta kun säästöjä ei ole, eikä takaajia todellakaan ole (mm. tätä eivät monet ystäväni ole ymmärtäneet). Kyllä tämä nyt aina vuokralla asumisen voittaa ja vajaan kymmenen vuoden päästä meillä on käsiraha säästettynä omaan asuntoon (=asomaksu).

Kommentit (5)

nyt olemme asuneet aso-rivarissa vuoden, olleet tyytyväisiä ratkaisuumme. Lainaa emme olisi saaneet oman ostamiseen riittävästi (molemmilla tässä vaiheessa vielä määräaikaiset työsopimukset), joten aso oli se helpoin tapa päästä isonpaan asuntoon. Itsekin tulin siihen tulokseen, että tämä olkin oikeastaan kätevä tapa saada säästettyä tuo käsiraha omaa varten!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä nyt 4 h ja isompi tarvittas ku pian saadaan kaksoset ja on jo ennestään 2 lasta. Vuokrataso vaan nousee niin järjettömäksi, on yli 1000 euroa esim. 5 huoneen rivarissa. Siihen sitten ASO-maksun lyhennys esim. 300 -400 kuussa+ vesimaksut yms.. EI oo järkeä enää maksaa 1400 kuussa tästä asumismuodosta. Meinattiin vaihtaa isompaan, mutta ollaan tässä ja ostetaan ehkä oma tai rakennetaan kuhan laina irtoaa.

saatiin asunto, ku vähän painostettiin.

Kerroin, et ollaan asunnottomia, ku oltiin just myyty ri´vari, säälistä kai saatiin, ku pienet lapsetkin oli

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat