Vierailija

Ehkäpä avioseksin kiperin kysymys meille miehille on se kun mennään nuoruuden kiihkossa ihanan 2-3 -kymppisen naisen kanssa naimisiin ja huomataankin kohta olevamme naimisissa 5-6 -kymppisen kanssa.Miehiltähän ei missään tapauksessa häviä nuoren seksikkyyden viehätys. Ei ainakaan itseltäni (45 v.). Mitä teet kun himot ovat tiukkaan takapuoleen ja se oman armaan peppu sen kun leviää ja löystyy? Eihän siinä tehdä muuta kuin ollaan ja rakastetaan. Tässä (siinä) iässähän rakkauden osoittaminen ja rakastaminen alkaa olla toisen laista.Ihmisenä olo ei ole herkkua - eikä varsinkaan meillä miehillä.w w w . heiniehole . c o m

Sivut

Kommentit (24)

On kiva huomata kuuluvansa parhaaseen A ryhmään. Toki hiusraja on jo hieman karannut ja yksi pieni känsä on valitettavasti jaloissa (lienee urheilun synnyttämä). Myönnetään että jalkoihin ja navan seudulla on hieman karvoitus kasvanut viime vuosina, mutta muiltaosin olen täysin vastakkainen kirjoituksen kanssa.Pidän kunnia-asiana pitää itseni siinä kunnossa, että vaimo jaksaa katella (eikä haittaa vaikka salilla joku muukin vilkaisee). Samaa toki edellytän vaimolta. Kyse on mielestäni elämänarvoista, jotka jokaisella on omanlaisensa.

</p> <p> <br />Heh! Miehet on naiiviudessaan niiiiiiiin huvittavia.<br /><br /><br /><br />En tiedä mitään hirveämpää kuin yli 40 v. miehet. Hyvin harva on silloin enää hyvännäköinen. Kaikilla roikkuu leukaperät, kulmakarvat on harvenneet, hiusraja paennut, vatsa kasvanut, perse riipahtanut ja jaloissa lihaksia yhtä paljon kuin linnulla.<br /><br /><br /><br />Siihen päälle vielä mulkku luonne, juopottelu, pienet aivot, löysä muna ja litteä lompakko niin avot!<br /><br /><br /><br />Miesparat kun eivät edes meikillä voi parantaa rumaa turpaansa. Laiskuudessaan eivät jaksa liikkua ja huolehtia lihaskunnostaan, jolloin pötsi kasvaa, perse riippuu ja säkit roikkuu polvissa pienen löysän nakin levätessä ruskeanpunaisten karvakassien päällä.<br /><br /><br /><br />Sen ikäsillä miehillä on kans usein ylimäärästä karvotusta mm. selässä ja kämmenselissä, maksaläiskiä, suonikohjuja ja känsiä jaloissa kun eivät mahansa kanssa ylety edes kynsiään leikkaamaan saatika jalkapohjiaan raspaamaan.<br /><br /><br /><br />Hiki haisee, hengitys haisee koiran hammaskivelle, läskipoimut lemuaa navalle ja mälli on kuin pilaantunutta piimää .<br /><br /><br /><br />Jotta onnea vaan sen tiukkaperseisen naisen metsästykseen. Hah!<br /><br /><br /><br /></p> <p>[quote kirjoitti:

Käytännössä tarkoittaa kai himourheilijaa/kuntoilijaa/jumppaajaa.

Pitsaa ja siideriä vetävät, hieman jo jenkkakahvoja omaavat teinit kannattaa jättää väliin. Siten nainen voi olla siedettävässä kuosissa 20 vuoden päästäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Peppu alkaa repsottaa ja ryhti kumartuu. Haivenet harmaantuu ja harvenee. Reidet ja pohkeet alkaa muistuttaa tikkuja ja rinnat riippua. Kaljamaha alkaa pikkuhiljaa kasvaa, ja selkä köyristyä.

Kyllä me naiset huomataan, kuinka tekin vanhenette, vaikka loppuun asti pitäisi olla niin miestä että.

Ja silti me jaksetaan teistä tykätä.

Miehet on siinä suhteessa sikoja että aina vaan tuijotellaan nuorta ja tiukkaperseistä. SIltikään ei ole munaa mennä vieraisiin ,eikä edes myöntää vaimolleen että nuori kiinnostaa enemmän. Siitähän se haloo nousee kun vaimo kattelee nuoria miehiä ja/tai käy naimassa timmissä kunnossa olevaa...Ja ei sillä etteikö vaimoa haluttas seksi...

Lainaus:

nainen paranee iän myötä.seksistä tulee vapautuneempaa ja estottomampaa kuin nuorempana.Voin sanoa että olen saanut parasta seksiä 50v naiseltaM39
Ja tiedätkö se on myös niinpäin, että (naisena voin vakuuttaa) nelikymppinen nainen myös osaa jo nauttia seksistä IHAN eri tavalla kuin 20 vuotiaana !Hullua on, että puhutaan nelikymppisestä naisesta rupsahtaneena vanhana naisena ! Tulkaapa katsomaan ! En todellakaan ole rupsahtanut, olen seksikkäämpi kuin koskaan ja naisellinen, himokas nainen !Kiitos viestistäsi M39 !

Tuo on miehelle hankalaa aikaa. Osa selviää seesteiseen ikään ja saa nauttia pitkästä onnellisesta avioliitosta. Toinen taas päätyy uuteen liittoon ja uuteen pesueeseen ja nauttii täysipainoisesti elämästä. Kolmas taas sössii elämänsä. Pilaa avioliittonsa ja elämänsä ja sivussa muutaman muunkin elämää.

Eli nyt tarkkana. Panosta omaan parisuhteeseen ja nauti pitkän yhteisen taipaleen eduista. Sivullekin voit vilkuilla, mutta hyvin harkitusti. Tyhmyyksiä kannattaa välttää, sillä tiedät itsekin, että olet aikalailla helposti lankeavassa mielentilassa.

Itse olen 42 ja vaimon kanssa menee mukavasti. Molemmat isoveljeni ovat toisella kierroksella ja pikkulasten isiä. En voi heidänkään valintoja arvostella, mutta oli se vaan hirveää sähläystä aikanaan kun uudet naiset tulivat kuvioihin. No onneksi molemmat kälyt ovat oikein mukavia eikä exkälyihinkään välit ole viilentyneet.

ja tämä yksi loistava vastaus on kyllä pakko kopsata tännekin =D[quote]


Heh! Miehet on naiiviudessaan niiiiiiiin huvittavia.En tiedä mitään hirveämpää kuin yli 40 v. miehet. Hyvin harva on silloin enää hyvännäköinen. Kaikilla roikkuu leukaperät, kulmakarvat on harvenneet, hiusraja paennut, vatsa kasvanut, perse riipahtanut ja jaloissa lihaksia yhtä paljon kuin linnulla.Siihen päälle vielä mulkku luonne, juopottelu, pienet aivot, löysä muna ja litteä lompakko niin avot!Miesparat kun eivät edes meikillä voi parantaa rumaa turpaansa. Laiskuudessaan eivät jaksa liikkua ja huolehtia lihaskunnostaan, jolloin pötsi kasvaa, perse riippuu ja säkit roikkuu polvissa pienen löysän nakin levätessä ruskeanpunaisten karvakassien päällä.Sen ikäsillä miehillä on kans usein ylimäärästä karvotusta mm. selässä ja kämmenselissä, maksaläiskiä, suonikohjuja ja känsiä jaloissa kun eivät mahansa kanssa ylety edes kynsiään leikkaamaan saatika jalkapohjiaan raspaamaan.Hiki haisee, hengitys haisee koiran hammaskivelle, läskipoimut lemuaa navalle ja mälli on kuin pilaantunutta piimää .Jotta onnea vaan sen tiukkaperseisen naisen metsästykseen. Hah![quote]

Vaimo on nelikymppinen, mutta hoikka ja timmissä kunnossa edelleen. Kaunis muutenkin. Pitää itsestään huolta. Olen ylpeä vaimostani kun jaksaa hoitaa itseään. Eli ei se siitä iästä ole aina kiinni.M36

Itsekö et vanhene ikinä? Eipä se vaimosi taida sulle kovin "oma armas" olla? Etsi itelles joku 20v hempukka ja nussi niin että raikuu. Jätä kuitenkin sitä ennen vaimosi, jotta hän ehtii vielä löytää kunnioittavan ja arvostavan miehen itselleen. Uskomatonta!!!

"hitto kun toi äijän kalu on enää vain puolikova ja sen mahakin on vähän iso ja tiellä kun asentoja vaihdellaan rakastellessa mutta ennenkaikkea miten olisi ihanaa saada kivikovaa kalua joltain nuorelta mieheltä.."Miltä tuntuisi susta ?

Kyllä nainen vaan paranee vanhetessaan.ja kai nainen senkin vuoksi kun lapset lähtee hissuksiin maailmalle niin sitten osaa nauttia itsekin elämästä ja onneksi 40v nainen on vielä nuori :-)

Eli pystyy estoitta nauttimaan seksistä ilman raskauden pelkoja ja muita sellaisia paineita.Niin se vaan on ja ONNEKSI NIINja kyllä täytyy sanoa myöskin kokemuksesta että yli 40v naisen kanssa on tosi himottavaa nauttia seksistä, parasta mitä tähän ikään olen kokenut ja jos se vaan paranee niin huh huhIhanaa vanhetaM42

nainen paranee iän myötä.seksistä tulee vapautuneempaa ja estottomampaa kuin nuorempana.Voin sanoa että olen saanut parasta seksiä 50v naiseltaM39

Naiset näkevät itsensä aina vähän lihavina, rumina tai löytävät jotain parannettavaa. Mies on omasta mielestään aina adonis vaikka tukka harvenee ja maha roikkuu.Kertoohan se otsikkokin jotain, "vaimo vanhenee". Alkuperäinen kirjoittaja näkee asian niin, että vain vaimo vanhenee. Entä hän itse.Sinänsä ihan harmiton kirjoitus, tottahan se on että kauneus on katoavaa, sen kanssa joko elää tai sitten on vaihdettava nuorempaan.

Tottakai minäkin vanhenen, kuten avauksessani totesin. Mutta haluni ja mielitekoni eivät muutu. Tässä pointti!En aio etsiä "20 v hempukkaa", vaan nussia oman vaimoni kanssa niin että raikuu.Vaihto ei siis ole mielessä. Kerroinhan, että arvostan ja rakastan häntä edelleenkin ja yhäti enemmän. Kunhan tein joitakin empiirisiä havaintoja.Mikä on niin uskomatonta?Se että oma kulta pysyy aina niin timminä että ei vain onnistu, joten ei kannattaisi liikaa hehkutella.Liikunta toki on hyvä harrastaa läpi elämän.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat