Seuraa 

Hei löytyykö vinkkejä mitä muuta piparitaikinasta voi tehdä kuin perinteisesti joulupipareita? Tutkin juuri pakastimen sisältöä ja taikina pisti silmään. Joulusta oli myös jäänyt kaappiin pari pakettia taateleita, mitähän niistä voisi tehdä?

Kommentit (2)

Pilko taikina pieniksi paloiksi ja sekoita pehmentyneen vaniljajäätelön joukkoon. Laita takaisin pakastimeen ja muutaman tunnin päästä jäätelö on valmista. Toinen vaihtoehto on tehdä jäätelö jäätelökoneella ja lisätä taikinapalat joukkoon ohjelman loppuvaiheessa.Taatelista ei tule mieleen muutakuin taatelikakku ja eräs suklaaherkku. Siinä pilkotut taatelinpalat levitetään vuoan pohjalle (leivinopaperi alle!) ja päälle murustetaan Digestive keksejä. Sulatetaan suklaata ja levitetään se päälimmäiseksi ja annetaan kovettua.


Tee kuten tekisit korvapuusteja, mutta korvaa voi-sokeri-kaneli kerros piparitaikinalla.Eli kauli pullataikina levyksi ja kauli siihen päälle piparitaikinalevyksi. Rullaa ja leikkaa ja paista kuten korvapuustit =)Ei maistu niin paljoa piparille etteikö voisi oikeen hyvin tehä tähän aikaan vuodesta....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat