Seuraa 

Kävin tuossa lukemassa kirjoituksia siitä miten kertoa vanhemmille raskaudesta ja aihe alkoi jossain vaiheessa rönsyilemään pahemman kerran milloin vakuutuksiin ja milloin mihinkin.Mutta onko ihan oikeasti koskaan oikeaa hetkeä saada lasta? Jos tässä elämässä alkaa miettimään ja pohtimaan syntyja syviä niin ei minun mielestäni, aina voi tulla eteen jotain yllättävää. Milloin on liian nuori, milloin liian vanha, onko se mies oikea.... Onko vakituinen työ, oma asunto ja auto? onko kaikki vakuutukset kohdallaan ja parisuhde viimeisemmän päälle hiottuna oikeaan uomaansa? mitäs jos sairastuu ja jääkaappi pamahtaa rikki uusi tarvitsee ostaa ja siihen menee nekin säästöt...Miksi ihmisten tarvitsee ajatella niin PALJON ja liian monimutkaisesti. Koska se on totta että se ei sovi monellekaan ihmiselle.Onhan se ihan hyvä että punnitsee eri asioita, mutta on myös sekin totta että jokaisen meistä pitäisi antaa tilaa toistemme ajatusmaailmalle.Jokainen on niin erilainen ja toinen asia voi olla toiselle erittäin tärkeä kuin toinen pitää asiaa mitättömänä, meitä on jokaiseen junaan ja joka lähtöön. Kaikilla meillä on erilainen tausta ja sieltä tulee suurin osa meidän jokaisen aatteista. Joku pitää tärkeänä että on viimiset pelit ja vehkeet kun taas toinen kokee kierrätyksen maailman pelastuksena. miksei siis näille anneta tilaa?Meistä jokainen on MAAILMAN PARAS ÄITI sille omalle lapselleen, olkoon sitten biologinen tai ei.

Ja jokainen tekee omat päätöksensä ostaako uudet primadonna vaunut vai ne uljaat neljän sukupolven menopelit tai joku jättää vaunuilun kokonaan muiden hommaksi, mikään näistä ei ole se yksi ja ainoa oikea juttu... toiselle sopii toiselle ei, emme ole kaikki samasta muotista väännettyjä, onneksi....Itselläni (23) ja miehelläni (25) on 02/05 syntynyt ihana poika. Oma asunto ja auto (tarkoittaen paljon lainaa) Vakuutuksia löytyy niin turhai kuin tarpeellisia, kun joku pitää sairasvakuutusta ehdottomana niin me emme taas niitä omista, matkavakuutuksen sitten kuitenkin ja tapaturma vakuutus riittää pojallemme. Niin ja jos se jääkaappi pamahtaa onneksi kotivakuutus korvaa pienellä omavastuulla. mutta ei sitä rahaa koskaan ylimääräistä tunnu olevan, Kaikki mitä tulee niin myös menee, tulee sitä sitten enemmän tai vähemmän, ja aina ollaan pärjätty.

Omat vanhempamme on ollut suurena tukiverkostona perheellemme, ja vaikka olisimme voineet ostaa uudet vaunut itse niin isäni tahtoi ostaa ne. Olemme siis toistenkin kustannuksella eläviä.Vakituisissa työpaikoissa työskentelemme ja lapsemme on kunnallisessa päivähoidossa. Lapsemme kulkee välillä vähän uudemmissa välillä vähän vähemmän uudemmissa (kirpparilta tehtyjä löytöjä) vaatteissa, välillä vaunuissa, välillä liinassa ja välillä polkupyörän istuimessa. tai sitten siellä auton takapenkillä ja kävellenkin on tullut liikuttua.Tuli sitä sitten itsekin vähän rönsyiltyä jutun alkujuuresta. oliko meilläkään oikea aika saada tuolloin lapsi, olisiko pitänyt odottaa että lainat on maksettu, koulut käyty ja odottaa sitä että olen aivan varma siitä että koskaan meitä ei mikään eroita, näitä asioita saisin odottaa lopun ikäni jos siihen olisin ryhtynyt...Siis olkaamme tyytyväisiä siihen mitä meillä on ja nauttikaamme tulevasta kesästä jokainen omalla tyyliillään!!!

Kommentit (2)

olisi ikinä oikea aika hankkia lapsia, jos sitä rupeaisi liian tarkkaan pohtimaan. Eihän sitä oikeasti voi elämän tarjoamista yllätyksistä tai parisuhteesta tietää, vaikka olisi kuinka paljon ikää ja kokemusta takana:)

Ja siitäpä päästäänkin sitten siihen, että onko edes järkeä tehdä lapsia tällaiseen maailmaan, jossa kuitenkin voi osua kohdalle paljon pahaa!

Mutta luotetaan me kuitenkin itseemme äiteinä ja puolisoomme isinä, niin on helpompaa kestää vastoinkäymisiäkin:)pricilla rv35

" Miksi ihmisten tarvitsee ajatella niin PALJON ja liian monimutkaisesti. Koska se on totta että se ei sovi monellekaan ihmiselle.Onhan se ihan hyvä että punnitsee eri asioita, mutta on myös sekin totta että jokaisen meistä pitäisi antaa tilaa toistemme ajatusmaailmalle."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat