Vierailija


Tähän iltaan asti on ollut ihan ok fiilis, mutta nyt tuntuu, että päästäni on kadonnut kaikki järjen rippeet. Mutta kaipa se siitä sitten lähtee...Lisäksi pelkään kuollakseni, että nukun aamulla pommiin :). Olen nähnyt siitä jo monena yönä painajaista. Unessa olen laittanut lukuisia kelloja herättämään, mutta mihinkään en ole herännyt.Kiva kun on kaamee stressi jo ennen kuin työ on edes alkanut.

Kommentit (12)

Aloita vaikka kahveilla ja aamupäivän hoidat sosiaalisia suhteita. Iltapäivällä katsastelet muuten vaan paikkoja ja vasta keskiviikkona rupeet miettimään varsinaisia työtehtäviä.Hyvin se menee. Tsemppiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

työelämässä pärjäämistäkään pelätä noin paljon. Tai elää eka kunnolla äidin elämää niin havahtuisi, ettei se elämä siihen työhön kaadu.

Tuo yksi vaan alkoi aukomaan päätään, niin eihän sellaiselle voi mitään muuta vastata kuin samalla tavalla. Päätäkö pitäisi joka paikassa olla silittämässä. Ei sellaisella asenteella työelämässä pärjää.

Ekaksi oikeasti, relax, kaikki menee okei, heräät aivan taatusti ajoissa, joten nou hätä.

Toiseksi, et ole unohtanut kaikkea puolessatoissa vuodessa, vaan se kaikki palautuu aikanaan.

Kolmanneksi, kukaan ei vaadi sinun olevan aivan ajan tasalla kaikessa, joten ota ihan oikeasti aikasi ja tee vaan työsi huolella ja kunnolla.

Lopuksi, ylihuomenna on jo helpompaa, ja viikon päästä sinua huvittaa kuinka hermostutti tuo eka päivä. :))) Kyllä se siitä, huomenillalla voit tulla takas av:lle ison viinilasillisen kera, ja hehkuttaa kuinka kiva sun päivä oli...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat