Seuraa 

oli ilmestynyt syksyn välikausimalliston ja talvimalliston kuvat.

Mä tykkään tosta tyttöjen syksyhaalarista! Ja talvessakin ihan kivoja juttuja. Kivaa kun mallistot tulevat nähtäville jo näin ajoissa!! :))

Kommentit (4)

Musta noi syksyn välikausivaatteet oli nätit niin pojille kuin tytöille. Onnistuneet värit, näytti muuten kevään Jonathanit noiden rinnalla niiiin latkun ja hailakan värisiltä...kummasti alkaa silmä taas kaipaamaan "syys"värejä ;)Muutenkin tosi ihana tuntuiset asut, niissä hiukan paksumpi vuori, eli jotain tavallisen välikausiasun ja toppapuvun väliltä...mua ei taida enää ees harmittaa etten aleista löytänyt meidän kokoisia fleece-vuorellisia asuja. Noi oli tosi kivat! ja kivan tuntuista pehmeää, varmaan kivat lasten päällä. Ainoo poikien haalarissa oli joku hölmö kuva rinnuksissa(en ees enää muista mikä...muistan vaan etten tykänny)

Mitoitusta en kattonut yhtään, kun en vielä ostamassa kuitenkaan ollut. Yleensä kai enemmän reilua kuin naftia mitoitusta olleet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja tavalliseen jonathaniin verrattuna on isoa kokoa.Viimeksi oli jonathan kokoa 104 (tyttö nyt 4½v. ja 105cm pitkä) ja se kävi jo keväällä naftiksi.

Nyt kokeiltiin tähti jonathanista sekä 104 että 110 ja pakko oli se 104 ottaa ja siinäkin on ihan reilusti kasvunvaraa vielä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat