Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei! Vielä ei kauhea kiire asialla, mutta esikoisen nimen pohdinta tuotti aikanaan paljon vaivaa (on siis Elias), ja aattelin josko tätä toista alkaisia jo miettimään enemmälti (LA heinäkuussa). Eli itse tykkäisin tytölle nimestä Emma (mies ei..) ja toinen nimi ehkä Lotta. Tai sitten joku Aada olisi myös mielestäni kiva nimi (siis ensimmäiseksi nimeksi..), mutta muutapa ei oikein ole mielessä.. Pojalle esim. Eemil ja toiseksi nimeksi Matias (mies tykkää Eemilistä, mutta ei oikein Matiaksesta..) tai sitten Onnikin voisi olla kiva... Eli jotain reipasta, ei liian erikoista tms. nimeä haetaan. Onko teillä tuttuja, joilla Elias, mikä siskon/veljen nimi tms. mistä saisi ideaa...? Kalenteria on tullut selattua, mutta pää on lähes tyhjä, tuntuu, että kaverit keksii aina niin kivoja nimiä.. mutta ei heti itse halua samaa laittaa lapselleen (esim. Siiri) tai eivät ole omantyylisiä, vaikka itsestä kivoja (esim. Helmi).. Kaikki ideat siis otetaan kiitollisena vastaan :)

Kommentit (15)

Eemil Oleksi

Eemil Ossian

Eemil Onnimanni =) 9m, joista 1 tänä vuonna ja 6 2000-luvulla

(on muuten alkuhymähdyksen jälkeen oikeastikin kiva!)

Eemil Olivermuista perustella omat suosikit miehelle painavin perustein ja sanakääntein.. ;D ..ja anna hetki aikaa sulatella,

onnea tulevasta pojasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutama ehdotus vielä:Eemil Aleksis

Eemil Anton

Eemil Mikael

Eemil Ilmari

Eemil Taneli

Eemil Veikka

Eemil Nestori

Eemil Vilhelm(i)

Eemil Samuli

Eemil Artturi

Eemil MarkusJa sitten vielä ihan uusia ehdotuksia..Elias ja..Aaron

Alvar

Anton

Veikka

Vilho

Asser

Olli

Iisak

Iivar

Elmo

Atte

Otso

Erno

Erkka

Eppu

Ekku

Eino

Aku

August

Akusti

Aarne

Aaro

Arsi

muita tytölle (Eliaksen kirjiamista, näemmä..)Eevi

Anni

Aino

Ella

Salla

Iisa

Laura

Liina

Leena

Saana

Soila

Iiris

EliinaMenis noiden perään se Lotta, suurimman osan perään ihan hyvinkin.veljelle:

Ilari (eka mieleen)

Eemil myös kiva!

Ilja, oih tääkin olis kiva

Aleksi

Altti

Seeti

SauliEemilin perään..

Eemil Aleksi/Aleksei

Eemil Severi

Eemil Jeremia

Eemil Ilari

Eemil Juhana

Eemil Anttonimitään mieluisaa?Meidän perheestäkin löytyy 4v poika nimeltä Elias, hänen isoveljensä on nimeltään Luukas 5v ja heillä on pikkusisko nimeltä Hilma 1,5v.Nimiehdotuksia:

Eemil Viljami

Eemil Aukusti

Eemil AapeliEntä jos Onni nimi miellyttää ja se kun ei välttämättä mitä parhaimmin istu Eemil nimen perään... ehdotankin

Eemil Onniviljami

Eemil OnniaukustiVai pitäisikö teidän säästää Onni nimi vielä, mahdolliselle kolmannelle lapselle, jos hänkin olisi poika...

sillä ultran mukaan on poika tulossa.. Pojan nimistä kärjessä ovat siis Eemil ja Onni, näistä tykkään eniten, mutta niitä on vähän vaikea yhdistää, joten Onni Eemeli tai Eemil Matias tai sitten jotain muuta.. Akselikin vaikutti kivalta, samoin Topias (mutta meidän koira on Topi..), ja joskus olen miettinyt Eemil Jeremiasta tms. Ehdotuksia otetaan vastaan edelleen, mutta ennen kaikkea Eemilille ja Onnille toisia nimiä (tai ensimmäisiä, jolloin nuo siis toisia..).

Tiedän veljeksiä, joilla kaikilla on s-loppuinen nimi, esim. Topias sopisi hyvin Eliaksen veljelle. Myös Tuomas olisi hieno nimi, samoin Johannes tai Jeremias. Tytölle esimerkiksi Ellen, Eedit tai Eerika, jos samaa alkukirjainta käyttäisi. Lotta on kyllä ihana nimi, joten sitä kannatan ihan täydestä sydämestäni!

onneksi ei vielä tartte päättää ;) Vielä semmoista teiltä ihanat niminikkarit kysyisin, että kuulostaiko Onni Eemil tai Eemil Onni huonolta..? Haluttais vain kaksi nimeä niin kuin esikoisellakin on.. Enemmän itse tykkäisin (ehkä) kutsumanimeksi eli ensimmäikseksi Eemilistä, mutta toisinpäin kuulostaisi ehkä paremmalta??

Eemil Verneri

Eemil Petteri

Eemil Joosua

Eemil Jalmari

Eemil Daniel

Eemil Benjami(n)

Eemil Alvari

Eemil Aleksanteri

Eemil Johannes

Eemil Akseli

Eemil Juhani

Eemil Valtteri

Eemil Kasperi

Eemil Ossian

Eemil Julian

Eemil Topias

Eemil Joonatan

Eemil Julius

Eemil Jamiel

Eemil Kristian

Eemil Kaspian

Eemil Nikolaus

Eemil Samuel

Eemil SebastianMitäs näistä pidit?

pureskelen vielä, ja kommentoin mahdollisesti tarkemmin.. Tuo Enni Lotta kuulostaa kyllä kivalta! Tiedän Enni Martan ja sekin ois nimi mun mieleen, mutta kuten sanoin, niin tuntuu, että muut keksii ne kivat nimet :) Itselle tuli mieleen Onni Eemeli, vaikka olenkin tuohon Eemiliin enemmän ihastunut.... Tuo tytön nimi.. se tuottanee enemmän taas miehenkin kanssa eroja mieltymyksissä.. Mutta mietitään, ja yritän tosiaan selvitä kommentoimaan tarkemmin noita muitakin, kunhan pohdin niitä..

Vielä pari päivää sitten oli.. Miehet... Eliaksen toinen nimi on Oskari. Kivoja ehdotelmia on tullut, suosikkejani ainakin:Eemil Johannes (mies tuskin tykkää.. :P)

Eemil Akseli (tiedä miehestä tässäkään..)

Eemil Topias (koira Topi..)

sekä Eemil Aleksanteri ja Eemil Viljami ok (löytyy melko läheltä suvusta, mutta ehkä ei toisena nimenä niin haittaa..)

ja siitä Eemil Matiaksestakin pidän, mutta mies jotenkin ei enää siitäkään.. Eemil hänelle kyllä sopii :) Esikoisesta meinasi tulla Eemil Oskari eli näyttää tuo Eemil olleen pysynyt muutaman vuoden suosikkina :)


Onni Olavi

Onni Emrik (liian erikoinen?)

Onni Eevert

Onni Juhani

Onni Vilhelm

Onni Herman

Onni Henrik

Onni Joonatan

Onni Verneri

Onni Alarik

Onni AllanEemil MikaelKaikki nuo toisen nimen ehdotukset sopisivat minusta Eliaksen veljelle kutsumanimeksikin, etenkin Olavi, Emrik, Eevert, Alarik ja Mikael. Tytölle olisin muuten ehdottanut Loviisaa, Tildaa, Matildaa tai Vilhelmiinaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat