Vierailija

pois tavaroita kuten TV;n,tietokoneen tms jolla edes jotain arvoa?Että ihminen voikin sotkea asiansa...Kuinka voi päästä velkajärjestelyyn, vai onko se vain firmoille?

Kommentit (7)

että katoppa tälläinen osoitehttp://www. takuu-saatio .fi/sieltä löytyy niin neuvoja kuin mahdollisesti konkreettista apuakin jos vain itsellä on halua..( tosi mukava tuo linkittämis kielto täällä :-( )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Menet vain tosiaan ulosottomiehen luokse sopimaan takaisinmaksusta. Jos et pysty maksamaan velkojasi ja ulosottomies katsoo että et tosiaankaan pysty maksaa edes osamaksulla, hän toteaa sinut varattomaksi. Etkä siltikään menetä tavaroita, joita et kerennyt maksaa takaisin. Huono juttu tässä on se, että ulosottomies " lähettää laskut takaisin toimeksiantajalle" . Toimeksiantaja voi sitten esim. parin vuoden päästä koettaa periä maksuja sinulta uudestaan... korkoineen.... Joten vaikka et nyt joutuisikaan maksamaan, kannattaa yrittää maksaa ulosottoon tai suoraan toimeksiantajalle edes osissa muuten velkasi on vuoden parin päästä ainakin tuplaantunut ja kierre jatkuu näin... Jos toimeksiantaja perii maksua uudestaan velkakaan ei voi vanhentua...Näin minulle kävi. Nyt ollaan tosiaan kusessa....Älä sinä tee samoin. Maksa siis velkasi pois mahd. pian.

eli ulosottoon kelpaa vain jos sulla on jotain omaisuutta millä on oikeesti arvoa.. eli siis tälläset normaalit tietokoneet sun muut kodin käyttötavarat saa huoletta jäädä kotiin eikä se sinne kotiin edes tule nurkkia kyttäilemään...sieltä voi tulla kutsu mennä käymään ja sit jos jotain omaisuutta on niin voi ulosmitata tai voit tarjota omaisuuttasi.. jota tuskin siis lienee kun tohon tilanteeseen oot joutunu, mut jos siis mummon perintölipasto on nurkassa joka on suvussa ollu jo vuosisadan niin on vaan hiljaa semmosista...ja myös riippuu siitä velan määrästä.. ei ne nyt 100 000 euron asuntoa ulosmittaa 100 euron laskun takiamut tosiaan voit ihan itse hakeutua velkaneuvontaan vaikka googlen kautta haet hakusanoilla velkaneuvonta ja paikkakuntasi nimi niin sieltä voit saada apua ja neuvoja läytää se sulle paras vaihtoehto kuiville pääsemiseksi... myös sosiaalitoimistoissa ehkä osataan neuvoa mistä tuo paikkakuntasi velkaneuvonta löytyisija tosiaan sinne ulosottoonkin voi sopia joku sopiva lyhennyserä millä kuukausittain lyhentää.. tietenkin ihan pienissä erissä ne niiden kulut tulee suuremmiksi kuin lyhennykset..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat