Vierailija

Tai edes jutellaan? Ja montako parisuhdevuotta takana?Meillä on körilään kanssa muutamia yhteisiä vuosia takana ja joskus tuntuu, että kanssakäyminen on vain ynähtelyä, ärähtelyä ja muuta epämääräistä alkuihmisen kieltä. Suhteen alkuaikoina kuitenkin puhuttiin suu vaahdossa asioista.Olen toki suhtautunut asiaan positiivisesti(kin): Olemme sen verran hyvin perillä toisistamme, että sanoja ei ollenkaan aina tarvita vaan sanaton ymmärrys lipuu välillämme. On se kaunistakin, mutta ennalta-arvattavuus myös puuduttaa joskus.

Kommentit (20)

Keskustellaan toki, välillä ahkerammin ja välillä laiskemmin. Riippuu aiheesta, mielialoista ja sen hetkisistä elämän kuvioista. Mielestäni keskustelua on riittävästi ja tarpeen vaatiessa keskustellaan sitten enempi... :)

ei keskustella, ainakaan selvinpäin, eikä pahemmin enää edes jutella

:( arkiset " järjestelykysymysasiat" puhutaan tai minä puhun ja mies ynähtelee jonka tulkitsen myöntymykseksi. mutta muuten ei juurikaan sanaa vaihdeta. jos mies on ottanut muutaman saunaoluen niin sitten saattaa innostua juttelemaan niitänäitä mutta harvoin me silloinkaan keskustellaan.että näin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsia, mutta yleensä van ihan arkisia asioita ja lapsiin liittyvää... Sääli!

Mökillä ja lomilla innostutaan filosofoimaan enemmän. takana yhteistä aikaa 14 vuotta ja siitä ajasta lapsia on ollut 9 viimisen vuoden ajan....

muutenkin tämä' meidän 15vuotinen suhde saadaan pysymään kasassa keskustelemalla ja puhumalla kaikki maailman asiat,

vaikeatkin sellaiset!!!

monestä ylä ja alamäestä selvitty puhumalla asiat halki...

Eli ottakaapa muutkin asiaksenne tosissanne keskustella miehenne kanssa. Onnistuu pidemmässäkin liitossa. Aikaa varattava, vaikka ihan spontaanisti yhteisten asioiden eteen. Ei mikään tule itsestään. Ihanaa kun voi keskustella kaikesta! Suosittelen muillekin. Parisuhde voi hyvin jos kumpikin koko ajan tietää missä mennään. Tähän me on aina pyritty ja toimii! Kokeilkaa.


13 vuotta yhteiseloa takana ja yhä vielä keskustellaan asioista. En pysty edes kuvittelemaan tilannetta, että emme keskustelisi asiasta kuin

asiasta :)

Juttelua riittää niin aamu-uutisten kanssa kuin iltamyöhään vielä sängyssäkin. Kaikesta voidaan puhua ja puhutaankin. Yhteisiä vuosia pian seitsemän.

Mies ei tunnu kykenevän kunnolliseen keskusteluun enää. Ja kun alussa pidin juuri siitä, että hänen kanssaan pystyi keskustelemaan hienosti mistä vain!

Juttelemme tuttujen kuulumisista, viihteestä, tulevaisuudesta, muistellaan, lapsista, politiikasta, ruuasta, telkkaohjelmista, autosta, pihasta, tunteista, toiveista, pännimisestä, vitseistä..... Eihän nyt maailmasta aiheet lopu. Eikä mekään kokoaikaa hölötellä, mutta päivittäin kuitenkin puhutaan. Ruokapöydässä, siivoillessa, ulkona, saunassa...Kivahan se on jos te molemmat olette sellaisia että ette halua puhua, mutta me olemme sen luonteisia että juttelemme.

Mutta myös sen takana olevista asioista. Keskustelu on yksi niistä asioista meidän parisuhteessa jotka EIVÄT ole pielessä, mutta kyllä niitäkin löytyy jotka on :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat