Seuraa 

Kun synnäriltä kotiuduitte niin milloin teille tuli kotiin ekan kerran vieraita? Entä kävittekö kaupassa tms. lapsen kanssa kun palasitte kotiin. Milloin lähdittte koko perhe kylään vastasyntyneen kanssa? Onko siitä jotain haittaa että menee kauppaan tai lähtee kylään liian aikaisin?

Kommentit (2)

Nimittäin isovanhemmat olivat auttamassa meitä. Sitten kauppaan esikoinen meni viikon ikäisenä, toinen lapsi parin viikon ikäisenä, aiemmin neuvolassa kyllä käytiin ja lähikaupassa pikaista käyntiä vaunuissa " suljettujen luukkujen" takana pikaisesti jotain maitopurkkia hakemassa en edes laske lukuun, heti toisena päivänä kotiuduttua...

Yökylässä on käyty n. 1kk ikäisen kanssa. Normaalisti sitä voi elää kyllä ihan normaalisti sen mukana, mitä itse jaksaa ja tuntee hyväksi, ei siinä mitään virallisia rajoja ole olemassa... influenssaa ja mahatautia yms, tietysti kannattaa vähän varoa, mutta tulee ne kotiin vaikka sen yksin kaupassa käyvän miehenkin kautta, jos on tullakseen.Kauppaan mentiin vissiin jokaisen kohdalla sairaalasta päästyämme.

Mm. esikoinen oli 3vko ja kakkonen 4vko, kun olivat aikoinaan yöhoidossa.

Nyt kolmannen kanssa aloitettiin kerhoilut 1vko ikäisenä, kun isommat on jo sen verran isoja(4/98 & 11/00), että jaksoin paremmin lähteä liikenteeseen.

Mitään ongelmia ei meillä ole ilmeentynyt päinvastoin. Muksut on kaikki huomaavasti " sosiaalisempia" , kun ovat tottuneet kymmeniin eri syleihin eikä ole äidissä niin kiinni.

Luulen, että meidän muksut ovat saaneet vastustuskykyä sairauksiin, kun ollaan koko ajan liikenteessä. Meillä muksut on harvemmin kipeinä kuin muutaman kaverin lapset jotka ei liiku missään muualla kuin kaupassa.Heidi + Manu, huomenna 4kkAiniin käytiin me hiihtolomalla laivallakin kun junnu oli 1½kk ikäinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat