Seuraa 

Vauvahaaveita... ja kovaa kuumeilua...Näin Helsingissä...Soitin tänään Ta:lle aikaa kierukan poistoon, pyydettiin soittamaan ajanvaraukseen uudestaan elokuun puolivälillä. Nyt ei ainoata vapaata aikaa ja kun asia ei ole kiireellinen niin ajan saaminen voi kestää reilusta kuukaudesta ylöspäin. Ja siksi uudestaan vasta elokuun puolen välin jälkeen kun lääkäri lähtee lomalle eikä hänen seuraavia työvuoroja tiedossa. Loistavaa!Periaatteessa en haluaisi yksityiseltä aikaa varata kun on oikeus saada kunnallista terveydenhuoltoa. Ja onhan nuo gynekologin palvelut tietenkin eri hintatasoa yksityisellä sektorilla. Mutta ei kai tässä auta muu kuin kääntyä yksityisen puoleen, tai odottaa tuota elokuuta jolloin voi uudelleen yrittää aikaa saada...

Kommentit (5)

Hei,

Kun soitin kierukan poistosta neuvolaan, luulin minäkin sen tekevän lääkärin. Mutta terkkari sen teki ja eikä kestänyt kauaa.

Soita vaan neuvolaan niin pääsettte itse asiaan:)

Rande

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulta poisti kierukan äitiysneuvolan terveydenhoitaja kaksi viikkoa sitten. Tämä oli jo toinen kerta kun minulta poistettiin kierukka. Muutama vuosi sitten sen teki myös terveydenhoitaja.

Jotenkin mulla taas on sellainen kuva että sen kierukan sais poistaa vaan lääkäri. En tiiä sit oonko ihan hakoteillä mutta ainakaan meidän kunnassa terveydenhoitajalla se ei tule kuuloonkaan vaan että nämä toimenpiteet kuuluvat lääkärille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat