Vierailija
Olemme ensimmäistä kertaa menossa lapsen kanssa rantalomalle Kreikkaan. Lapsi on juuri 4v. Mitäs kannattaa ottaa mukaan ja mitä ei? Tekemiset? Kaikki neuvot kelpaavat.

Kommentit (15)

kannattaa tosiaan suojata lapsi rasvan lisäksi vaattein auringossa. Nykyisin on olemassa myös aurinkosuojavaatteita, itselläni ei ole - vielä - niistä kokemusta, mutta ovat varmasti ihan varteen otettava juttu.Hotelliin kannattaa panostaa. Mahdollisimman hyvätasoinen hotelli (säästää sitten vaikka jostain muusta) ja mahdollisimman tilava huone. Etelänlomilla parveke on tärkeä - siellä on kiva istuskella iltaa kun lapset jo nukkumassa. Ja kannattaa maksaa ekstraa, jotta saa parvekkeen merelle päin. Hotelli kannattaa myös valita sellaiselta alueelta, josta on lyhyt matka joka paikkaan, kuitenkin alueen rauhallisuus kannattaa ottaa huomioon (eli ei keskeiseltä baarialueelta).Pieni määrä jotain pyykinpesuainetta mukaan, lastenvaatteita ei tarvitse raahata sitten niin paljon mukana. Lähinnä tarkoitan t-paitojen ym pesua, niitä " kuluu" käytössä varsin paljon etelänlomalla (hiki, kloorivesi, suolavesi).Lentokoneeseen kannattaa varata jotain puuhaa, lasta kiinnostava kirja, pieni palapeli (pystyy hyvin tekemään pöydän päällä) jne.Hauskaa matkaa! Lasten kanssa on kiva reissata. Itse tempaisen kesäkuun alussa ja lähden kahden pienen lapsen kanssa Italiaan, mies ei pysty lähtemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei vie tilaa matkatavaroissa, mutta se on todella kätsy parvekkeelle. Lapsi viihtyy hyvin :) Senhän voi sinne sitten jättää seuraaville lapsille.Osa vinkeistä on pienemmille lapsille:-vaippapaketti kannattaa ujuttaa rattaiden kanssa samaan pussiin (jonka saa lentokentältä), ei vie vaipat laukussa tilaa

-pussipuuroja ja (jos mahdollista) vedenkeitin mukaan tai etukäteen selvittää, saisko sellaisen hotellilta. Se veden keittäminen vei aikaa..

-paljon naposteltavaa lentokoneeseen ;) sekä leluja

-nenäsumute mukaan, jos nuha yllättää. Nenä tukossa laskeutuminen on tuskaa!

Itse olen lähdössä kuukauden päästä kaksivuotiaan kanssa Portugaliin, ja löysin juuri BR-toys lelukaupasta lapselle uimakengät!

Eli sellaiset joilla voi turvallisin mielin tallustella meressäkin eikä mee läpi kumipohjasta lasinsirut eikä merisiilin piikit, maksoivat 6,95¿

Itsellänikin on sellaiset uimakengät ja ne on tosi hyvät, niiden kanssa ei liukastu.

Käytämme niitä nyt uimahallireissuilla jo että tottuu kenkiin....

Juu BR Toys löytyy ainakin Helsingistä Itäkeskuksesta ja Forumista.

Espoossa luulisin että Isossa Omenassa on liike, ja Vantaan Jumbossakin taitaa olla.

Toivottavasti löytyy- ne on tosi hyvät.

Ja hyvää matkaa:o)

T:KYMPPI

Lapsen kanssa hyvä hotelli on myös tärkeä, kun siellä väkisinkin ollaan enemmän ja iltasin voi viettää parvekkeella/terassilla laatuaikaa lapsen nukuttua. Lisäksi on ahdistavaa olla pienessä huoneessa isolla porukalla. Huoneistohotelli on jees ja saa juomista ja muuta naposteltavaa kylmään.Aurinkolasit ja suojaavia hattuja olisi hyvä olla lapselle mukaan, auringon valo on tosi raaka silmille.

Jos jollakulla tutulla tai itsellänne sattuu olemaan kannettava DVD-soitin, on se ihan kiva kaveri lomalle mukaan- sillä voi katsoa leffaa vaikka lentokoneessa tai hotellissa jos tulee tylsä hetki.

Toimi meillä ihan LOISTAVASTI etelänlomalla 3- ja 6-vuotiaiden kanssa.

Koko perhe voisi aloittaa noin viikkoa ennen matkaa syömään maitohappo-bakteeri kapseleita, estävät tyypillistä turistiripulia.Ja hygieniapuolta vielä: osta apteekista sellainen pullo käsien desinfiointiainetta (geeliä), sillä saa kädet nopeasti putsattua missä vaan ilman vettä, esim uimisen jälkeen rannalla kun alatte nauttia piknikin antimista....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat