Vierailija

Takkahuone on suorakaiteen mallinen ja sen molemmissa lyhyissä päissä on ovi. Takka on melkein keskellä toista pitempää seinää. Se on perusvuolukivitakka sellainen normaali pieni neliskanttisen mallinen. Lattia on harmaata laattaa, seinä valkoinen. Takkahuone on myös saunaan mennessä vaatehuone. Miten sisustaisit tällaisen huoneen?

Kommentit (7)

niin tuli mieleen että mitä te laitatte siihen takan eteen lattialle? Vai tuleeko teille kivilattia?meille on tulossa tuollainen takka olohuoneeseen johon tulee parkettia ja tuo takan edusta siksi mietityttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

varmaankin tuollaisen tilan sohvalla (sellainen joka kestäisi märkänäkin istumista), pienellä jääkaapilla ja pyyhkeiden säilytykseen jonkinlaisella kaapilla. Siellä voisi vielä olla stereot, niin voisi kuunnella musiikkia. Lisäksi takkapuille tarvitsee tilan takan vierestä.

hankkia tummasta puusta tehty baarikaappi jossa oluthana ja kattava kokoelma hyviä mallasviskejä sekä tietyski kirkkaita.Älä unohda baarijakkaroita..!Ja jos tilaan mahtuu, niin tummaa nahkaa oleva, massiivinen sohvaryhmä takan eteen, siinä voi siemailla viskiä samalla kun nauttii takkatulesta, polttaa sikaria ja lukee päivän lehteä saunan päälle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat