Vierailija


Meidän 1-vuotiaalla kakka on vähän löysää, ei kuitenkaan ripulia. Mietin, onkohan hänellä joku ruoka-aineallergia vaikkei muita oireita olekaan, ollut täysin terve muutenkin tähän asti.Neuvokaa joku, please!

Kommentit (8)

Meillä ihmeteltiin ihan samaa, kun kakat olivat vielä 1-vuotiaanakin ihan pelkkää sosetta. Vaikka neuvolassa vakuuteltiin, ettei mistään allergiasta voinut olla kyse, käytiin yksityislääkärissä allergiatesteissä. Tulos: maito- ja kananmuna-allergia. Muita allergiaoireita olivat ajoittain punoittavat posket ja vähän kutiavaa ihottumaa taipeissa, eli melko vähäiset oireet kaiken kaikkiaan. Ruokavaliomuutoksella kaikki oireet katosivat ja kakatkin " normalisoituivat" .

Eli neuvon menemään lääkärin puheille, hyvinkin voi olla ruoka-aineallergia siellä taustalla.

Joillain kakka vaan on löysää. Meidän toisella lapsella oli vielä puolitoista vuotiaana sellaista ruikulikakkaa, joka levisi joka paikkaan. Vähitellen sitten kuitenkin kiinteytyi. Niin ja kaikki allergiatestit tehtiin, eikä mitään ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen itsekin miettinyt, että pitäisikö sen jo olla kiinteämpää. En kuitenkaan ole huolestunut asiasta. Tarkkailen tilannetta, kun muita ongelmia ei ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat