Vierailija

Muualla maissa odottavat äidit pukeutuvat seksikkäästi, mutta ei Suomessa. Täällä ei odottajilla näy seksikkäitä vaatteita vaan juuri niitä mammamaisia ja tylsiä. Miksiköhän?

Kommentit (11)

Mitä järkeä?

Nainen pukee paidan, josta tissit ovat koko ajan pullahtamassa ulos. Mies tietysti katsoo, se SAATANAN SOVINISTISIKA tuijottaa!!Ketä varten ahtaudutaan näihin makkarankuoriin..

mieltä, että tyylikäs pukeutuminen on aina plussaa - myös raskaana, mutta käsitän seksikkäällä pukeutumisella kyllä lähinnä jotain bilepukeutumista. Tosin tyylikäs nainen on toki seksikäskin - tarkoittikohan ap sitten sitä? Paljastava pukeutuminen arkioloissa on mielestäni mautonta ja epäseksikästä ja erityisen sitä jos on raskaana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liki kaikki mammat laahustaa rumat vaatteet päällä, crocsit jalassa.

Itse en enää äitisvaatteita tarvitse, mutta aina oli tuo sama ongelma.

Tuntuu että kaikki äitiyspaidat ja -mekot ovat esim. aivan tolkuttoman avokaulaisia, mikä tekee erityisesti näillä tavallistakin isommilla raskausdaisareilla asut pitkälti sopimattomiksi esim. työelämään... Kumpaakin rintaa näkyy kilon viipale.

Ei heidän tarvitse olla koko ajan miellyttämässä miehiä pukeutumisellaan tai muutenkaan.Miksi raskaanaolevan naisen pitäisi pukeutua seksikkäästi?

miksi odottajan pitais pukeutua seksikkaasti tai yleensa kenenkaan. millanen on ap:n mielesta seksikas asu/look ? paljasta pintaa ? korkokenkia ja minihameita ? tuosta tulee lahinna kaljakuppilan misu mieleen.

vaan trendikkäästi ja kauniisti :)) Mä en tässä tilanssa koe mitään tarvetta huomiolle siinä mielessä. Muuten kyllä korostan ihanaa masuani piukoilla paidoilla ja laitan itseäni normaaliin tapaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat