Vierailija

Ajattelin tänä vuonna vain ilmoittaa, että synttärit pidetään synttäripäivänä ja tervetuloa, jos sopii.

En aijo taas kysellä ja sopia kymmeniä kertoja koska kummeille sopisi tulla. En edes tiedä haluavatko tulla, ku aina muuttelevat sovittuja aikoja jollain verukkeella.Itseni ei nyt tarvi miettiä asiaa, kun olen päättänyt uuden käytännön. Mitä mieltä olette asiasta?

Kommentit (10)

...ja yllätysyllätys kaikki pääsivät tulemaan sovittuna päivänä. Myös ns. ohari-kummit jotka muuttavat suunnitelmiaan joka viides sekunti. :)

noinhan se yleensä juhlien kanssa menee, ilmoitetaan juhlien ajankohta ja kykenevät saapuvat paikalle.On loputon suo yrittää järjestää kaikille sopivaa ajankohtaa ja sitä paitsi äärimmäisen stressaavaa.Ei juhlien järjestäjän tarvitse olla mikään sätkyukko, joka juhlien järjestämisen lisäksi sovittaa aikataulut niin, että kaikille vieraille sopisi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kummi, serkku, setä tai kaveri. En poraa lapsen puolesta jos kummit eivät silloin pääse. Tulevat joskus muulloin jos tulevat. Ärsyttää kun pitää aikatauluttaa kaikki minuutilleen.

Ja aina on kaikki päässeet. Kaksi päiväiset kemut on siinäkin mielessä kivat, että ehtii kunnolla seurustella ja jutella vieraiden kanssa. Tällä hetkellä ollut vain kummit ja sukulaiset jotka kutsuttu. En sit tiedä, miten järkkään kun tenava tulee siihen ikään kun alkaa olemaan " kaverisynttäreitä" .

meillä on synttärit olleet yleensä joko varsinaista syntymäpäivää edeltävänä tai sitä seuraavana viikonloppuna (ellei synttäripäivä nyt satu viikonlopulle). olen vähän kysellyt kummeilta ja sukulaisilta että onko heillä menoja tuolloin ja valinnut sitten viikonlopun johon useimmat pääsevät.mutten todellakaan ala vatkaamaan edestakaisin että milloin sopisi itsekullekin, juhliin tulevat ne ketkä pääsevät. meinasi mennä hermo viime kesänä kuopuksen ristiäisten kanssa kun yritin saada toukokuussa syntyneelle vauvalle ristiäisiä järkättyä niin että ainakin kummit ja isovanhemmat pääsisivät paikalle... se riitti sitä lajia!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat