Vierailija

Miten taksissa voi kuljettaa vauvaa tai pientä lasta? Nyt tulee istuimet pakollisiksikin, mutta kyllähän ilman lakiakin mietityttää. Meillä ei ole autoa eikä edes kortteja ja mietin ihan sellaistakin asiaa, että millä vastasyntyneen tuo sairaalasta kotiin...? Voiko taksiin mennä nyt sitten ollenkaan enää vauvan kanssa?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Monen sairaalat varmistavatkin, että vastasyntyneelle on kaukalo mukana. Taksia tilatessa kannattaa jo asiasta ilmoittaa, järjestyy kyllä:o)

teillä autoa olekaan. Ne ei kauheen kalliita, muistaakseni jo satasella saa! Käytettyä en ostais vieraalta, kun ei tiedä onko ollut kolareissa ym. Jos ette omaa halua hankkia niin oisko jollain ystävällä lainata teille kotimatkaa varten? En kyllä ilman istuinta autoon laittais!

Ja sellainen kunnon istuin jossa on niskatuki ja kaikki...

Korokkeita takseissa varmasti on. Mutta vauvan kuljetukseen tosiaan kannattaa varata sellainen turvakaukalo, jossa vauva kulkee mukana niin autossa kuin kaupassakin, eikä ole vaikea kiinnittää...

t. taksiautoilijan vaimoke

Mieheni on taksi autoilija ja tiedän, että useat kuskit eivät ota kyytiin, jos lasta ei turvallisesti saada kuljetettua. Joskus joutuvat jopa " ojentamaan" vanhempia, jos ovat sitä mieltä ettei lapsen tarvi käyttää vyötä, jos hän ei halua.

Kuljettajan vastuulla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat