Vierailija

Me saatiin lahjaksi pelkistetty vanha tammiruokapöytä. Nyt pitäisi ostaa tuolit...Tammisia tuoleja en halua, sillä ne olisivat kuitenkin eri sävyä. olisiko se klassikkotuoli seven (se sellainen jännän muotoinen metallijaloilla) hassun näköinen tammipöydän kanssa? Vai metsästänkö kirpparilta tuoleja ja maalaan ne vaikka valkoisiksi??? Auttakaa!

Kommentit (6)

Valitsetpa minkä tahansa, pyydä saada tuoda kotiin ja koettaa pöydän ääreen. Muuten et voi ikinä tietää kuinka hyvin sopii. Ota huomioon myös tuolien koko ja lukumäärä. Mitä syvempi tuoli, sitä enemmän se tulee vetää taaksepäin, jotta pääsee istumaan.Ainakin kokeilisin modernia kevyttä tuolia. Hupputuolit ovat mukavat ja näyttävät kodikkailta. Jos ostat sellaiset niin valitse valmiiksikutistettu puuvillakangas (esim. Borås Cotton), jonka voi pestä koneessa 60 asteessa. Huput voi ompeluttaa ompelijalla tai verhoilijalla, jos valmiina ei saa hyviä tai jos pitää ostaa uudet. Tummassa ja vaaleassa lika näkyy tosi hyvin, keskiväreissä vähemmän. Helpoimpia ehkä vaaleat ruskeat. Jos olet ihan epävarma niin kokeile useita aika erilaisia tuolimalleja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sellaiset pehmustetut tuolithan nyt ainakin sopii melkein sisustukseen kuin sisustukseen... Sisustukseen sopiva kangasväri ja vaikka kevyet alumiiniputkiset jalat? Tai miksei se seven-tuoli oli myös hauska, mutta tosiaan riippuu siitä, että sopivatko teille?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat