Vierailija


Eli kyseessä olis kahdenkeskinen vajaan viikon loma. ´Hyviä ehdotuksia minne viedä nainen lomailemaan ja rentoutumaan, siis suomessa.

Kommentit (9)

tämä nainen tykkäisi liikunnallisesta lomasta, esim Vuokatti, Vierumäki tai Kuortane yms. Liikuntaa, lepoa ja hyvää ruokaa sopivassa suhteessa.

oikein kiva reissu. Kylvettiin, käytiin vähän hoidoissa, syötiin hyvin ja käytiin Naantalin vanhan kaupungin rannassa iltaelämässä jne... Suosittelen. Naantalin kylpylässä oli tosi ihan rauhallinen ja verkkainen tunnelma. Vain muutamia pikkulapsi perheitä mutta kiljuvat kouluikäiset puuttuivat kokonaan. Suosittelen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ne tosin eivät kestä viikkoa, mutta voisi varmaan yhdistää kylpylään tai mökkilomaan. Rentoudun parhaiten, kun saa olla tekemättä näitä perinteisiä kotitöitä eli ruoanlaittoa, siivousta ja pyykkäämistä ja sen lisäksi saa rauhassa laittautua naiselliseksi ja shoppailla ilman lastenvaunuja.Kysele vaivihkaa vaimosi ystäviltä, millaisia haaveitaan hän on heille kertonut. Olisiko kylpyläloma Virossa liian kaukana (kun ei ole Suomessa niinkuin toivoit)? Olen ystäviltä kuullut, että siellä on edullista ja mukavaa.

Semmonen että olis kiva huone, sinne kuohuviinit. Saunavuoro, oiiikein hyvä illallinen, yökerho, kunnon aamiainen... Kunhan olis vaan arjesta irti, muuten en niin kaipaisi ohjelmaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat