Vierailija

Kuka niiden elämän maksaa ???Pitää olla kaikki viimeisen päälle hienoa ???

Kommentit (11)

kanssa eilen huvipuistossa. Siellä oli iso lauma romaneja ja yksi laite seisoi ainakin 15 min kun järjestysmies yritti saada porukan naisille selväksi ettei voi mennä kyytiin kun hame voi jäädä väliin. Yleisö ihmetteli ulkopuolella että mikä voi maksaa näin kauan ja mies sanoi että kuulo meinasi mennä kun kaikki romanit huusi yhteen ääneen eikä kukaan saanut mistään selvää. Tuli ne naiset sitten lopulta sieltä ulos. Ja sitten kun kuljettiin laitteelta poispäin romanien perässä, huomasin, että heitä seurasi järjestysmies puhelin korvalla. Mahtoi varmaan varoittaa muitten laitteiden käyttäijä tulevasta hulabaloosta. Olen jo ajat sitten lakannut yrittämästä taistella sitä ajatusta vastaan, että on niitten tyyli vaan niiiiiiiiiiiiiin erilainen ja aina on hirveä show päällä kun paikalla on edes yksi romani =).

Molemmat ovat todella ahkeria ja kunnianhimoisia työssään. Mutta he ovatkin eronneet suvusta ja elävät valkolaisten parissa. Heidän sisaruksensa ajelevat mersuilla ja kulkevat romanivaatteissa. Nämä kaksi vaan ovat ihan erilaisia ja sisarukset eivät ikinä saa käydä edes kylässä.Yhtään mustalaisperinteen mukaisesti elävää ja työssäkäyvää en tiedä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Peräti yliopistotutkinnon haltijoita, luennoivat ja kouluttavat " perussuomalaisia" . Muinoin naapurissa asuneen romaniperheen vanhmmat kävivät molemmat töissä!AV:lla on todella pahasti asennenvammaista väkeä...

Joo, entinen opiskelukaverini meni töihin ja yksi nykyinen työkaverikin on romani. Kyllä he yleensä työtä tekevät, mutta enemmän kauppaa ja hevoshommia ja sellaisia, jotka eivät katukuvassa näy. Ei muuten mikään ihme, että harva haluaa vaikkapa palveluammattiin rasistien pällisteltäväksi ja kuuntelemaan fiksuja huomautuksia työtätekevästä romanista.

yksi on poliisi ja toinen on tarjoilija. Yksi on opettaja. Monta yrittäjää, kaipa yrittäjän on helpompaa.Nämä kaikki elävät ihan perinteen mukaisesti, naiset tosin ovat töissä " riisutussa versiossa" puvustaan eli vain suorassa pitkässä mustassa hameessa ja valkoisessa paidassa. Yrittäjät ovat usein uskovaisia, mutta tuskin sillä on mitään yhteyttä asiaan.

Tai itseasiassa viime kesänä meinasin ajaa kahden päälle kun puoliväkisin yrittivät saada pysähtymään. Halusivat kelloja myydä=))Mutta samaa olen aina katsonut että uudet mersut on alla ja kultaa ranteissaan. Asuvat sukulaisten kanssa asuntovaunussa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat