Seuraa 

Tähän mennessä pojalla kestänyt välikausipuvut ihan ok kunnossa, mutta nyt juuri 4 vuotta täytettyään näkyy housut menevän puhki heti. Ostin kevääksi Reimatecin ja Lennen housut ja muutaman kerran molempia pidetty ja polvet ovat lähes puhki. Reimatecit ovat minusta muuten paremmat, koska niissä on jalkalenksut. Elikkä onkos kellään kokemusta, mitkä housut kestäisivät parhaiten tuonikäisten viikareiden menoa? Vai kestääkö mitkään =0)

Kommentit (2)

määrä korvaa tässä tapauksessa laadun. Kirppareilta ja marketeista on meidän pihahousut kuivalla kelillä, sillä Reimatecit ja muut kosteussuojatut ovat hiekalla heti puhki.

Useampia housuja on oltava, sillä yhden pihaleikin jälkeen kamppeet ovat useimmiten pesukunnossa.

Oleellista keston kannalta on se, missä lapsi leikkii :-) Puissa kiipeily ja terävä sepeli rikkovat housut nopeasti. Sen sijaan pehmeä hiekka ja nurmikko ovat varsin housuystävällisiä...Meillä on aina ollut käytössä neljät välikausihousut. Ostan yleensä kautta kohden yhdet hyvät kosteussuojatut ( ovat parhaat, kun on vielä märkä nurmikko, jossa pelataan jalkapalloa). Sitten ostan halpoja housuja yleiskäyttöön. Halpoja olen löytänyt Lindexiltä ja H&M:ltä. Motion wearilla on myös halpoja vk-housuja tänä vuonna.Määrä siis korvaa laadun tässä asiassa ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat