Seuraa 

Saako Tokiosta lasten purkkiruokia ja lasten puuroja mistään? Ollaan täällä lomalla ja pari päivää nyt etsitty, mutta aika heikolla menestyksellä. Jos jotain isoja supermarketteja tulee mieleen / muita vinkkejä, niin superkiitollinen olisin kaikista ohjeista! :) Tavaratalojen ruoka- ja lastenosastoilta on etsitty, muttei oikein löydy. :(

Kommentit (2)

Tosin pieniä sellaisia. Kaikkein parhaiten niitä löytyy " apteekeista" , joista voi ostaa myös vaippoja jne. Tavarataloissa ei kovin usein lasten ruokia löydy, täytyy olla erityinen lasten osasto, jos niitä tavarataloissa on. Puuroja ei yleensä löydy, mutta sellaista mautonta riisiä voi ostaa, joka valmistetaan samalla tavalla kuin Suomen puurot lisäämällä vain vesi. Nekin yleensä löytyvät " apteekeista" (drug store).

Itse en asu Tokiossa, joten en osaa sanoa, löytyykö Tokiosta samat kaupat kuin Nagoyasta. Nagoyassa olen ostanut lasten ruuat Akachan Honpo - nimisestä kaupasta tai Senrima-nimisestä drug storesta.Näillä pääseekin jo eteenpäin. Me asutaan itsekin Kauko-Idässä, mutta luulin Japanin ruokavalikoimaa vähän paremmaksi. Nooh, tästä oppii, jos vielä tullaan, niin omat eväät mukaan. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat