Vierailija

Sivut

Kommentit (37)

Meidän 2-vuotias syö aamuisin leipää, muroja, puuroa, viiliä, jugurttia tai jotain hedelmää.En ymmärrä tuota, että lapselle tuputetaan jotain yhtä vaihtoehtoa aamusta toiseen. Kuka aikuinenkaan jaksaa syödä puuroa joka helvetin aamu vuodesta toiseen. Itse en ainakaan, vaikka puurosta tykkäänkin.

jos hän saa oman lruiseivänpalan käteen. Eipä tuo kauheasti siitä leivästä irti aina saa mutta hänelle on tärkeää saada se leipä silti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Kun niissä päällysissähän on kamalasti suolaa ja muita lapselle ylimääräisiä aineita. Onko kyse siitä ettei lapsi halua puuroa vai siitä ettet viitsi keittää? Edes mikrossa?
semmoisia tilanteita meillä sattuu että syödään yhdessä aamupalaa ja lapsi hoksaa isän tai äidin voileivän ja kertakaikkiaan HALUAA leipää ja puuro on yök yök ja vihoviimeisen mälsä juttu.leipä on itseleivottua ja sikäli sen suolapitoisuutta on helppo säätää. levitteenä voimariinia ja juustoa päällä.ja siis joo, kyllä yleensä joka aamu ja ilta on syöty ihan itse keitetty puuro. nyt vaan pitää aamulla hiukan sumplia niin että lapsi syö ensin puuronsa ja sitten vasta muut saa leipää (ja lapsi muutaman " nopposen" ). taikka muuten hämätä muksua ettei huomionsa irtoa siitä puurosta.

muuten olisikin mainio tapa syödä koko perhe samaa aamupalaa.ihan periaatteessahjan kun ajattelee sitä leipää niin sehän on uunissa paistettua puuroa, eikös olekin?

On aina ollut huono syömään aamulla. Nykyään syö jugurtin ja ruisleipää. Sitten lounaalla tankkaa oikein kunnolla, silloin maistuu. Mutta en viitsi aamulla tuputtaa ja tapella.

Sama nyt on taas vaihe ettei iltapuurokaan maistu.kävi oikeasti kerran sossuntätit kotona valittamassa ettei lapsi syö puuroa. joku oli tehnyt ilmotuksen.

oli siinä pokassa pitelemistä kun tulivat pokkana väittämään ettei lapsi saa tarpeeksi ruokaa kun ei syö puuroa aamulla.

Meillä syödään täysjyväleipää sekä muroja jugurtissa. Joskus lisäksi hedelmiä.

En oikeasti tajua tätä puuro vouhotusta. Tyttö ei suostu syömään vaan yökkii puuron pihalle, pitäisikö se letkulla tunkea mahalaukkuun asti?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat