Vierailija

meillä on oulussa upea rivarikaksio , hinta tarkalleen 120.000e. nyt ollaan katseltui miehen kanssa kaksiota pk-seudulta, ja pelätty hintoja, mutta eihän ne nyt niin pahoja ole??uusia kaksioita 130-160.000 e!etuovi kohde nro 393879 tosi fiksu asunto, mitä katsottiin.

Kommentit (11)

Niin, ensin pitäisi kyllä varmaan muuttaa sinne vuokralle ja siitä käsin etsiä asuntoa. Eihän nuo mitkään ole lähelläkään sellaisia kuin tämä asuntomme, mutta jos samanlaisen tahtoisi, pitäisi varmaan laittaa tuo 400.000 e niin johan alkaisi löytymään;)Sitäkin aateltiin, et päittäin vaihto jonkun esim pariskunnan tai henkilön kanssa olisi jees! Mut taitaa olla aika harvinaista.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lähiössä voi saada tuollakin rahalla kaksion, mutta se on sitten lähiötä, kaukana keskustasta. Se on se Oulun ja pk-seudun ero.Tuosta Kaivokselan Vaskipellosta sen verran (asun siinä lähellä), että se on suht rauhallinen, uusi alue. Palvelut ovat käytännössä Myyrmäessä, samoin lienee koulujen laita. Tuosta ihan Vaskipellon vierestä aiotaan lähivuosina rakentaa Kehä II, mutta tuskin se hurjasti aluetta haittaa.Viikistä olen kuullut, että siellä olisi samaa ongelmaa kuin muillakin uusilla asuinalueilla, eli että palvelut (päiväkoti, koulu) tulevat jälkijunassa ja muksuja voi joutua kuskaamaan kauas hoitoon. Kentis joku siellä asuva osaa kertoa tarkemmin.Tsekkasin tuon mainitsemasi kohteen, niin vaikka se Vantaalla on, niin asunto oli ihan jees. Tykkäsin keittiöstä ja partsista. Saunasta plussaa. Pohjapiiros oli todella hyvä mielestäni.Mutta ihan Helsingistäkin saa edullisia kaksioita suht hyviltä alueilta, jos ostaa huonokuntoisen ja on valmis remontoimaan sen mieleisekseen.Kuten joku jo mainisti, niin Oikotieltä löytyy monesti todella hyviä löytöjä, kun yksityiset myy edullisesti asunnon, pitää vain tsekata usein ja olla nopea.Jos ihan Oulusta asti muuttaisitte pk-seudulle. Niin mä en ehkä lähtis halvimman asunon perusteella huonolle asuinpaikalle. VAan katsoisin mistä suunalta ihan kannattais asuntoa lähtä etsimään. Miten tulis koulu/duunimatkoja, mitä palveluja mikäkin asuinalue tarjoais, viihtyvyisyys, jos ei ole autoa niin miten kulkisi julkiset, mikä tuntuis omalta alueelta/kaupungilta jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat