Vierailija

Myimme oman asunnon, jotta saataisiin ruveta rakentamaan taloa. Tän kämpän pitää olla tyhjä 1.6. Uutta asuntoa, eli vuokra-asuntoa emme ole löytäneet :(

Kunnalla ei ole myöskään tyhjiä asuntoja. Tai jos on, niin ne on pieniä kaksioita, mutta me tarvitsisimme kolmion, koska meille on tulossa toinen lapsi.Onko kunnalla pakko järjestää meille joku asunto kun olemme tontin ostaneet kunnalta?Pikkuhiljaa rupeaa jo hermot menemään :(

Sivut

Kommentit (133)

Aikuisten ihmkisten pitäiis osata ottaa vastuu omasta elämästään, eikä aina koittaa sälyttää sitä kunnan tms. harteille. Miten joku voi edes olla niin pönttö että menee myymään kämppänsä jos ei tosiaan ole tietoa uudesta kodista??

Vierailija:

Lainaus:


Onpas ihmiset ilkeitä! Ihme kettuil..
tuolla huutamisella, keljuilulla, haukkumisella ja vittuilulla ei muuta saakkaan kun tätä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pidän peukkuja teille ap, että mieleinen asunto löytyisi! Miksi ihmeessä pitäisi suoraan ottaa joku karsea läävä jossa asuminen ahdistaa, kuten tähän vastanneita mammoista suurin osa huutelee...? On se vuosikin pitkä aika asua, vaikka olisikin väliaikainen ratkaisu. Ymmärrän hyvin, että ap yrittää ensin kaikkensa löytääksen paremman ratkaisun ja vasta viime hädässä päätyy sinne " räkälän viereen" . Joillekin ihmisille kun se elämänlaatu ja hiukan korkeatasoisempi asumismukavuus merkitsee enemmän... Kyllä kuukaudessa ehtii ihan hyvin kivan ja omiin tarpeisiin sopivan kämpän löytää, luovuttaa vanhan jne. Vaatii vaan erittäin aktiivista etsimistä! Tsemppiä :-)

Eikö siihen " räkälän viereen" vois muuttaa VÄLIAIKAISESTI ja ettii rauhassa sit sitä kämppää paremmalta alueelta??

Vierailija:

Lainaus:


Räkälä vieressä ja todella " ihanaa ja rauhallista" seutua. Ihan unelma lapsiperheelle!!!!! NOT!!!ap

Mutta mielellään kolmio oltais haluttu. No, ei sille voi mitään.Ja kerroppas mitä olis pitänyt tehdä? Odottaa ties kuinka kauan, että oltais löydetty asunto ja sitten vasta rakentamaan? Vai mitä?ap

Veivät suuren osan huonekaluista sukulaisten varastoihin ja autotalleihin yms. Lapset jakavat makuuhuoneen, aikuiset nukkuvat olohuoneessa.Kyllä te sinne kaksioon mahdutte. Turhat roinat jonnekin säilöön ja vain välttämättömät kaksioon mukaan. Kesällä ei edes sisällä vietetä paljoa aikaa, joten kaksio riittää ihan hyvin.(Siskoni asuu Helsingissä 30 m2 yksiössä, joka on vanha rautatieläisperheen asunto. Sielä on joskus ennen sotia asunut koko perhe, jopa isovanhemmatkin vielä.)

sitä te tulette tarvitsemaan; toinen lapsi tulossa, taloprojekti aluillaan, mies lisäksi töissä ja käsittääkseni aikoo vielä itse olla raksalla?eli sustä tulee pariksi vuodeksi nyt yh.ja tuo stressinsieto kykykään ei näytä olevan ihan parasta luokkaa, kun tuon tason hommista vedät jo pulttia.. asioiden etukäteis järjestelykyvystä nyt puhumattakaan..hoh hoo, onneksi en ole housuissasi!

Minäkin asun Eurassa ja sit ihan pikku vinkki, jos haet kunnalta vuokrakämppää: Niil on vuokrakämppiä, mut ne ei jostain syystä vuokraa niitä. Ite hain muutama vuosi sitten kaksioo, ei kuulemma ollu, oltais saatu kolmio. Samaan aikaan yks tuttavani oli hakenu kolmioo puoli vuotta ja sil oli sanottu, ettei oo.Saatiin sit kyl kaksio, ku sanoin, et joudutaan kadulle asumaan.Meinki talos on täl hetkel ainaski yx kolmio vapaana (en o kyl varma onx menny jo)

Länsi-Suomessa kun nuo kunnat ovat niin pieniä, että ajoajat eivät kovin pitkiksi voi venyä. Asut siis mieluummin kadulla kuin esim. 20 km päässä naapurikunnassa? (Harvempi on yleensäkään varmaan samassa kunnassa töissä, jossa asuu - siis suurten kaupunkien ulkopuolella).Koko ajan olet vain korostanut sitä, ettei siellä päin ole vapaana asuntoja. Mutta jos niitä on runsaasti vapaana ja on jopa varaa valita, niin sehän on tietysti hyvä juttu :). Silloinhan sitä voi hyvinkin odotella sen kuukauden rennosti, kun tietää että asunto varmasti löytyy vaikka hakisi sitä viimeisenä mahdollisena päivänä.

aina ei voi saada sitä parasta ja ainut mikä auttaa on se että sopeudut tilanteeseen. ajattele mietn säästätte kk rahaa kun makssattekin vain kaksiosta vuokraa! ajattele positiivisesti. ja nuku sinä vauvan kanssa olkkarissa ja mies esikon kanssa toisessa huoneessa niin takaaat heille yöunet. älä tee asioista liian vaikeita :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat