Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Taas taistelin tuolla lakanoiden viikkauksen kanssa, onko vinkkejä?On niin kiva kun lakanat pysyy hyvin paikoillaan lastenkin sängyssä, mutta tuo viikkaus tuntuu vaativan jonkinlaisia yliluonnollisia kykyjä....

Kommentit (10)

Kyllä se sujui nyt vähän siistimmin, parisängyn lakanan kanssa tosin meinasi taas mennä hermot, mutta onnistui sekin.Ei tässä ole nyt kai muuta vaihtoehtoa kuin odotella että markkinoille tulee muotoon ommeltujen lakanoiden viikaus-vehje ;D.

Tarvitaan siis vain vähintään parin metrin ruokapöytä ja kätevä mies avuksi :).Tottahan sekin on että siliiä ne lakanat siellä sängyssä, mutta liinavaatekaappi näyttää kaamealta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

laitan sen niin, että ensin taitan lakanan kahtia ja käännän siitä päällimmäisestä osasta ne reunukset nurinpäin ja laitan ne sen alapuolella olevan osan sisään.Nyt pitäisi olla edessä kahtia taitettu lakana, jossa reunus siinä päällä nätisti ja suorassa. Siis ne reunaosat käännetään siihen päälle. Sen jälkeen taitellaan ihan normaalisti kahteen ja sitten vaikka kolmeen osaan, kunnes lakana on sen muotoisessa pinossa kun haluat.Tajusitko?

Olen ollut töissä firmassa, jossa ommeltiin noita lakanoita, joten olen taitellut niitä useampia satoja mutta se on kotioloissa niin aikaa vievää, etten viitsi sitä tehdä.Se pitää tehdä jättipöydällä tai kaverin kanssa. Ensin ne sivut pitää taittaa erikseen ja sitten taitetaan lakana keskeltä kahtia jne. Mutta tarvii todella tilaa, että sen saa hyvin.Kotona koen asian ihan turhaksi, koska se lakana on kuitenkin niin napakka, ettei siinä pienet rypyt käytössä näy.

Ei tarvi paljon tilaa, itse asiassa menee ihan seisten kun otan lakanan narulta, siisti paketti tulee.Tässä on kuvakin: www. maennerseiten. de/bett. htm

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat