Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

lyhyen seurustelun aikana tullut vahinkoraskaus).

Sivut

Kommentit (28)

Riippuu syistä miksi miehen ja tämän odottavan naisen suhde ei toiminut, miten mies käsittelee asiaa ja miten aikoo kantaa vastuunsa lapsesta ja auttaa tätä naista yksinäisessä raskudessa.

Ja myös miten nainen hyväksyisi minut osaksi miehen ja tulevan lapsenkin elämää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

en lähtisi miestä näiden tieojen perusteella tuomitsemaan ja leimaamaan vastuuttomaksi. Elämä heittelee, aina ei mene suunnitellusti ja tilanteisiin reagoidaan parhaaksi nähdyllä tavalla.Ajattelen asiaa omasta näkökulmastani, ja yrittäisin kyllä pysyä erossa miehestä siksi, että mun olisi vaikea voida hyvin tuossa tilanteessa. Teknisesti ottaen siis voisin, varmaankin, mutta jos olisi mahdollista, en lähtisi kokeilemaan, kestänkö, ja altistamaan itseäni suruille.Mieluummin surisin hetken sitä ihastusta, jolle en antanut mahdollisuutta kun lakkasin tapaamasta miestä, kuin vuositolkulla kestävää pahaa mieltäni asiasta, jolle en voi mitään.mutta jos pystyy luottaan niin pystyisin. Tietysti riippuu minkälaisen suhteen isä haluaa lapseensa ja mitä äiti haluaisi suhteelta. Jos se sisältäisi isä-lapsi suhde vaatisi paljon oloa lapsen äidin luona niin en pystyis. Koska sitähän sen ei pitäis vaatia sit on muut metkut mielessä äidillä.

yhteinen päätös ei niin että mies jättää naisen raskaaksi tehtyään. Kunnon mies ei hylkää raskaaksi tekemäänsä naista, niin se vaan on.

Ja toisaalta eno ja hänen vaimonsa löysi toisensa kun tämä vaimo oli raskaana ja eno otti lapsen omakseen vaikka tiesi ettei se hänen olekkaan.Ja itse kysymykseen vastaisin että voisin kyllä mutta riippuisi täysin tilanteesta.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat