Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän vauva oppii kovaa vauhtia kuivaksi, eikä onneton omista yksiäkään pikkareita.Kokemusta laadusta ja malleista löytyy vain poikien malleista. Suositelkaa mukavia ja kauniita ja ehdottoman lapsekkaita kokoa 80/86 käyttävälle tytölle.Kiitos :)

Kommentit (8)

Prismassa myydään ciraf-merkkisiä 80-cm alushousuja niin tytöille kuin pojille.

Kokemusta noista tyttöjen alushousuista ei ole, mutta poikien vastaavat eivät olleet kaikkein mukavimmat.Kaikkein pienimmät kalsarit löytyivät pojalle benettonin mallistosta. vanha mallisto oli nykyistä pienempi, mutta nykyisetkin 90-cm ovat pieniä. Schiesserin alushousuista pienimmät ovat 86-cm.

H&M:n ja Lindexin housuissa:)H&M:n mallistosta on juuri ne pienimmät "vaippapikkarit" käytössä, mutta ovat olleet oikein mainiot käytössä.Tyttö 1v11kk, rapiat 80cm ja 12kg.

Esikoinen jätti päivävaipat pois ollessaan 1v2kk ja käytti samaa kokoa vaikka kooltaan oli vain 72cm ja 9kg. Totta meillä on sen verran pyöreä peppuisia tyttöjä että vaippamalli on hyväLindexin housut myös hyvää mallia mielestäni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin nopeasti Henkkamaukalla ja siellä oli kokoa 86/92 sekä vaippapikkareita (paketissa oli vaipan kuva) että tavallisia samaa kokoa. Tarkkana saa olla että nappaa oikean paketin, olivat nimittäin aika sikin sokin.Meidän pottailija on vasta 11kk, mutta pikkarit on ihan sopivat.Kiitos kaikille!

Meidän kakkonen oli kuivaksi oppiessaan 2v. ja jotain 8 kk mutta niin laiha ettei HM:n pikkuhousut meinanneet pysyä ylhäällä. Prismaa joku silloin jollain listalla vinkkasi ja sieltä löytyi 80 cm Cirafin pikkuhousuja jotka oli oikein sopivia. Hullua vaan että ovat ilmeisen kivasti "kasvavaa" mallia, ne nimittäin mahtuu edelleen vaikka neitokainen on lähes tuplannut painonsa ja ikänsä ja saanut melkein 30 cm lisää pituutta!

Hui! Teidän tyttöhän on hurjassa vauhdissa kuivaksi opetelussa, hienoa :).Meidän neitokainen käyttää pikkuhousuina H&M:n sellaista pakettia, missä muistaakseni seitsemät My Little Pony-aiheiset pikkarit. Pienin koko on 86/92, mutta mielestäni menee hyvin kokoon 80/86, kun meidän neiti käyttää housuissa vielä täysin kokoa 86.

Mielestäni vastasin tähän ketjuun jo aiemmin.Meidän tyttö oli 2v1kk kun oppi kuivaksi, painoa silloin 9,8kg ja pituutta noin 85cm joten hoikahko tyttö. H&M:N pikkart kokoa 86/92cm on vaipan päälle sopivia (siinä on kuva ja teksti siitä) mutta ne pysyy juuri ja juuri päällä kyllä mutta eivät istu nätisti.Meillä myös Lindexin 86/92cm pikkareita jotka ovat liian reiluja vielä.Yhdet tilasin jostain retrokaupasta, en nyt muista nimeä, ne tosin olivat joustofroteeta mutta ihanan pienet ja sopivat! Ihan joku merkki se oli mutta nyt en tosiaan muista.Itsekkään en ole löytänyt hyviä pikkareita sen enempää vaikka tyttö on nyt 2v6kk niin silti nuo 86/92cm liian isoja eikä istu hyvin (koska ovat juuri vaipan päälle tarkoitettu, eikä meillä ole tosiaan enää vaippaa).tuusis + 4 muksua ja 5 tulossa

Lindexilläkin on ihan kivoja, mutta ovat turkasen kalliita, kun myydään yksittäin. H&M:stä ja KappAhlista olen löytänyt muutamia iloisen värisiä paketteja, tosin toisessa oli viikonpäivät. Laadultaan on vaikuttanut, että Henkan on parempia, tosin kumpiakaan ei ole hirveän paljoa käytetty. Kooltaan noi pienimmät on tosiaan 86/92, sitä pienemmät on sitä vaippamallia, eli ovat käytännössä isommat kuin nuo.Lindexin hyllyssä näin tänään myös niitä, mihin vaippa mahtuu, valkoisina ja vaaleanpunaisina pitsisinä.Mutta vaikka ovat kokoa 86/92, tuskin ovat hirveän isot, pienen lapsen pylly ei ihan hirveästi kasva vaikka pituutta tuleekin lisää. :)

Meidän neitokainen on kohta 1v 5kk ja tykkään laittaa pikkarit mekon kanssa. Kamalan näköistä, kun vaippa näkyy :( Yritin keväällä epätoivoisesti löytää JKL:stä tytöille pikkuhousuja kokoa 80 cm. Pelkkää "ei oota". Ei ole kuulemma tarvetta niin pienelle koolle. Sitten Alemakasiinissa huomasin ihan vahingossa crossbow -merkkisiä tyttöjen pikkuhousuja koko 86/92, 1-2 v. Meidän neiti nyt 76,5 cm, mutta nuo sopivat vaipan päällä. Paketissa oli 3 kpl, valkeat, vaaleanpunaista ja lilaa sävyä, jotain prinsessakuvioatakin vähän osassa. Hinta 4,90 / paketti. Hyvin ovat pesusta toiseen kestäneet. Mutta vinkkejä otan minäkin vastaan, mistä löytyy muita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat