Vierailija

Uskotteko et menee naimisiin? Musta jotenki tuntuu, ettei sitten lopulta mee edes naimisiin.

Kommentit (12)

" Noora nauraa, nauraa ja nauraa. Tulevalla morsiamella on hauskaa kävellessään, kätellessään, syödessään. Nooralle hekotus on sama kuin muille sana " niinku" . Nauru on Noora menee naimisiin-ohjelman kantavin sisältö. Muuten aika kuluu hääteollisuuden monipuoliseen puffaamiseen.Ohjelman parisuhdeterapeutit tuomitaan opettamaan Nooralle, että nauru on lahja. Ei sitä saa noin vain jakaa ja tyrkyttää. Eikä ihmisen kannata nauraa, jos naama huutaa pettymystä ja vaivaantumista. Noora hyrskyy, vaikka hänen jokainen solunsa huutaa: " Mitä hittoa minä teen tässä puffaamassa hääpukuja. Minä haluan kotiin."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ulospäinsuuntautuneempi, räväkämpi, puheliaampi, ja innostuneempi ihminen.

Olisi kivempi katsoa sellaista räväkkää " tyrkkyä" , joka osaisi ottaa ilot irti formaatista kuin Nooraa joka ei oikein mistään tunnu ikinä innostuvan..

siinä se tyyppi ei loppujenlopuksi edes mennyt naimisiin.. mutta sille pidettiin juhlat ja sai laittaa sen valitsemansa puvun päälle ja juhlat olivat kuin häät mutta sulho puuttui

Sehän tosi paha tiukkapipo. Sen tilalla pitäisi olla joku rennompi ja alhaisemmalla moraalilla varusteltu tyyppi, joka ei miettisi koko ajan minkä kuvan itsestään antaa. Tyyliin BB:n tytöt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat