Seuraa 

Menkat alkoi 30.4.06, miten lasketaan noi päivät? Ehdinkö vielä ostamaan ovistestin? Ollaan reilut puoli vuotta yritetty viimevuotisen keskenmenon jälkeen, eikä mitään tapahdu :(

Nyt ajattelin, että kokeilen sitä testiä, jos vaikka ei ovulaatiota olekaan, tai ollaan yritetty ihan väärään aikaan.Voisko joku kertoa mulle miten toimitaan?

Kommentit (3)

kuin oletettu ovulaatio on (12-16 vrk ennen menkkoja). Eli jos sulla on kierto vaikka 30pv niin aloita testaus kp 10 tienoilla. Tosin voi se ovulaatio aikaisemminkin olla jos kierrot heittelee. Mä en enää testaile ovista, kun mittaan lämmöt joka aamu. Sillä tavalla ovulaation " bongaa" minusta varmimmin, varsinkin kun on aikaisempia kiertoja mihin verrata. Ovulaation tienoilla lämmöt laskee ja nousee mulla aina saman kaavan mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ovistesteillä testaminen pitäisi aloittaa reilu pari viikkoa ennen oletettujen menkkojen alkamispäivää (paketeissa on tarkat ohjeet aloituspäivästä).Ehdit hyvin vielä vaikka tilaamaan netistäkin (mammaksilla ja kotitesteillä on molemmilla parin päivän toimitusaika).Eli joko menet apteekkiin/markettiin ja ostat sieltä testipaketin tai tilaat http://mammaksi.fi/ tai http://kotitestit.com/ niitä tikkuja (netistä tilaamalla saa halvemmalla).Killa* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat