Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Voiteita ei varmaan saa käyttää ja lippalakki ei kokonaan suojaa. Meidän pirpana tykkää olla rinkan kyydissä ja vaikka siinä on aurinkosuoja, niin pääsee ne säteet kasvoille välillä. Pitäiskö suojata jollain voiteella ja entäs kun kesällä ollaan rantsussa, ei lasta viitsi kokoajan varjossa pitää. Pientä vinkkiä kaivataan, onko joku pähkäilly saman asian kanssa?Varis71 ja poju 6kk

Kommentit (4)

niita voi kylla laittaa jo ihan pienillekin ohuen kerroksen!

Me asutaan auringon pohtavassa helteessa valimeren rannalla, missa kesat on pitkia ja kuumia!

Vauva taytyy totuttaa lippikseen jo pienena tai sellaseen ' kalastaja' malliseen jos pysyy helpommin paassa! Rasvaa nenanpaahan ja poskipaihin ja jos esim. rintarepussa kuljetat paiskase ohut lakana tai harsoliina vauvelin ylitse; ei siina tukehdu ja on hyva suoja auringon paahdetta vastaan.

Asialle pitäisi varmaan tehdä jotain, sillä meilläkin vauva on pakosti paljon liinakyydissä esikoisen leikkiessä pihalla auringossa. Huppu suojaa, lierihattuja ja lippiksiä poikamme inhoaa ja repii ne heti päästään. Voiteita en ole käyttänyt, mutta en epäröisi niitä kyllä laittaa pikkuhiljaa. Alkaa ruskettua nimittäin ainakin tyttömme 2v niin paljon jo kasvoistaan, että hän ainakin tarvitsee jotain, miksi siis vauvallekin voisi kasvoihin laittaa, parempi sekin kuin että palaa...Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

paljon panikoinut. Kesällä meillä on pikkulapsilla ollut hattu päässä, hatun lieri suojaa kasvoja ja niskaa aika hyvin. Vaatetus sään mukaan ja paahteisessa auringonpaisteessa ei olla kauaa. Sääriin ja käsivarsiin + poskiin ja nenään olen pyyhkäissyt apteekista ostettua lasten aurinkovoidetta.

oikein roikottaa 3kk:tisen vauvelinsa kasvoja liinankyydistä. Syynä se, että d-tipat ei vieläkään tunnu sopivan neitomme masulle ja auringostahan sitä ihan luontaista d-vitamiinia saadaan aikaiseksi. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat