Vierailija

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Järjen mukaan tein oikein, todellakin. Tilanteemme olisi nimittäin aika kaoottinen jos olisi päättänyt toisin. Mutta sydämmessä asiat ovat aivan toisella tavalla ja se on vaan hyväksyttävä.Uskon että lapsen on synnyttävä toivottuna, ei pakon ja ikävyyksien edessä. Toki vahinkoraskauskin voi muuttua pian toivotuksi, mutta jos niin ei käy, en ymmärrä miksi raskautta pitäisi vaikeissa oloissa jatkaa.Älä jossittele asialla liikaa, Ap. Eihän se kuitenkaan miksikään muutu. Ja niin sinä kuin minäkin olemme viisaampia ja kenties nöyrempiä vastaisuudessa elämän peruskysymysten äärellä.asiasta ammattiauttajan kanssa. Käytiin asiaa läpi ja näin pääsin asian yli, opin siis elämään sen kanssa enkä mieti sitä enää joka päivä. Jos alat liikaa vatvoon sitä päässäsi niin kantsii mennä tosiaan jutteleen jonkun kanssa siitä. Vaikka se nyt tuntuu pahalta niin aika tosiaan auttaa ja voit jatkaa elämääsi normaalisti eteenpäin. Tsemppiä!

Vierailija:

Lainaus:


emme tiedä ap:n tilanteesta ja aborttiin johtaneista syistä yhtään mitään!
ja raiskauksenkii voi ennalta ehkäistä hyvin pitkälti

joka seksiä harrastaa niin seuraukset kärsöön!

Naurettavaa tollanen " miten pääsen yli abortista"Raiskauksen seurauksesta raskaaksi tulleista suurin osa pitää vauvansa.

Minimaalinen on aborttien määrä, niistä jotka on raiskattu ja haluaa abortin.

suurin osa haluaa vaan kun ei oikeen sovi tähän elämäntilanteeseen.

Vierailija:

Lainaus:


joka seksiä harrastaa niin seuraukset kärsöön!

Naurettavaa tollanen " miten pääsen yli abortista"
Entäpäs jos Sinun ukkokultasi saisi sattumalta vaikkapa HIVin ja tartuttaisi sen tietämättään Sinuun?Joo, tiedän, eihän se Sinua petä mutta silti ;)Kuinkahan kauan toitottaisit " joka seksiä harrastaa niin seuraukset kärsöön" (tai tarkoitit varmaan " kärsiköön" ) ? Olisit varmasti valmis ottamaan vastaan yhteiskunnan maksamia lääkkeitä ja hoitoja. Ja Sinun kohdallasi kaikki olisi vaan onnetonta sattumaa, eikö vaan?Mieti asiaa, mölyä vasta sitten. Seksistä kun voi tulla muitakin seurauksia kuin ei-toivottu raskaus.Vierailija:

Lainaus:


ja raiskauksenkii voi ennalta ehkäistä hyvin pitkälti
Juu ja samoin voi parisuhdeväkivallan, onnettomuudet ja murhat. Kattoo vaan ettei ole väärässä paikassa väärään aikaan.

Koskaan ei ole ollut niin paljon lastensuojelullista tarvetta kun tänä päivänä, joten naiset TEHKÄÄ abortti jos ette, pysty huolehtimaan lapsesta kunnialla!

- abortin yh-opiskelijana viikolla 5 tehnyt ENKÄ kadu en!

sillä mielentilalla paras ratkaisu ja anna anteeksi sille ihmiselle joka silloin olit kun ratkaisun teit. elämä on jatkuvaa kasvamisen aikaa ja nuo kipeät asiat potkivat meitä eteenpäin. älä turhaan kadu tekoasi, voi olla että se on säästänyt sinut vielä suuremmilta murheilta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat