Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis oikeasti ei ne nugetit ja nakit muutu paremmaksi purtavaksi vaikka ne olisi muumimamman parhaat nakit ja spidermanin taivaalliset nugetit! Hemmetti soikoon. Viikko reissua takana ja ankeaa lastenmenuuta on tuijoteltu 5 eri kaupungissa!

Sivut

Kommentit (31)

ihan omakeksittyjä annoksia :) esim porsaan pihvin ja riisiä ja melonia.. onnistuu kaikis oikeissa ravintoloissa varmaan jossain abc:llä ei

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Unkarissa syö kolme ihmistä yhdestä annoksesta ja vieläpä edullisesti. :DEi maailmalla ole kovinkaan tavatonta lasten listan puuttuminen. Lapset valitsevat aikuisten listalta ja that's it. Toki jos Unkarissakin haluaa syödä kotoista perunamuusia niin kurjempi juttu.

miksei lapsille voisi olla kanan filettä ja riisiä sekä mukavan näköisiä kasviksia, lohta kermakastikkeessa, nuudeleita ja possua wokkivihanneksilla jne.

Sama lasten menuu ollut vuosikymmeniä, mikään ei muutu.. -ap

Mutta käynti Unkarissa muutti valitukseni. Yhdessäkään paikassa ei ollut lapsille tarjota MITÄÄN. Aikuisten annokset piti ottaa niitä ranskalaisiakin. Kyllä vaan suomessa otetaan huomioon lapsetkin

Peruslastenmenu ei kelpaa, mutta ei saa olla mitään erikoistakaan.Ne ihan peruskanafileetkin on monelle lapselle liian "eksoottisia", joten mitä tuottoa tavoittelevan ravintolan tulisi tehdä? On kuule yllättävän paljon lapsia, joille ranskalaiset ja ketsuppi tuntuu riittävän. Ja annas olla jos vanhempi erehtyy laittamaan samalle lautaselle yhden lihapalan! Syömättä jää se vähäkin.t. tarjoilija perheravintolasta

ihmiset kiemurtelee ja tilaa lapsille aikuisten annoksia? Eikö lasten menuussa voisi olla esim. possun pihvi, kanan rintafile, kuhaleike ja kasvispihvi vaihtoehto ja siihen halutut lisukkeet? Ei olisi kova homma! Inhottaa kun lapsia ei oteta suomalaisessa kulttuurissa yhtään huomioon! -ap

Eli jos kotona vedetään perunaa ja jauhelihakastiketta niin turha odottaa, että kersat ravintolassa yhtäkkiä olisivat vihkiytyneet aasialaisen keittiön makuihin ;).Meillä syödään kotona todella vaihtelevasti eri kulttuurien ruokia/mausteita käyttäen, eikä ole missään tullut ongelmaa, että ruoka olisi liian "erikoisen makuista" lapsille.

Kaikesta ei tietty voi tykätä eikä tarvitsekaan, mutta se on ihan oma moka, jos lapsille kelpaa vain perunamuussi ja jauhelihakastike.Samaan törmäsin paikallisessa turkkilaisessa ravintolassa kuin joku aiempi vastaaja kiinalaisessa, lastenlistalla oli ne nakit ja ranskalaiset, tsiisus :D!Onneksi stadin nepalilaisissakin on lapsille omat listat missä lihaa, kanaa, kalaa ja kasvisruokaa saatavilla!Me myös tilaamme lapsille usein aikuisten listalta ja todella harvoin on käynyt niin, etteikö lasten annoksia olisi voinut niistä saada. Sellaisiin kuppiloihin ei mennä toista kertaa, missä ei voi räätälöidä annoksia sopiviksi.

rökäleesti liikaa ja joskus hinta on puoletkin kalliimpi. Joissakin ravintoiloissa saa onneksi pienemmän annoksen esim. 20 prossaa halvemmalla.

että lapset kyllä löytävät lastenlistalta syötävää (pizza, lihapullat ja ranskalaiset kelpaavat meidän anti-kulinaristeille mainiosti) mutta mua itteeni ketuttaa kun mennään ravintolaan syömään ja kersat haluaa ranskiksia ja ketsuppia! Miksi ne ei voi haluta jotain oikeesti hyvää ja erilaista, mitä kotona ei saa?Ongelma ei siis ole ruoassa eikä lapsilla ole ongelmaa, vaan minulla. Olen ainoa harmistunut.

kolmen hengen fajitasparila, mistä voi ottaa itse haluttuja asioita ja tuleehan siinä se vehnälättykin, jos ei muu maistu.Kaikesta sitä pitää ongelmia ottaa.

Muualla maailmassahan lapset syövät samaa ruokaa kuin aikuisetkin, vain pienempinä annoskokoina. Me tilataan yleensä puolikas aikuisten annoskoko.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat