Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis millainen homma sellainen on palkata, menee itselläni vähän yli nuo kaikki maksu jutut. Eli voisiko joku vähän auttaa onnetonta=)

Kommentit (6)

" Lasten hoitajat eivät ole työsuhteessa Mannerheimin Lastensuojeluliittoon.Perhe toimii perheessä työskentelevän, MLL:n välittämän lasten hoitajan työnantajana:* Perhe maksaa käteisellä lasten hoitajalle palkkiona 4,20 ¿ / tunti, puolen tunnin tarkkuudella. Tämä on kokonaiskorvaus, joka sisältää 9 % suuruisen lomakorvauksen* Perhe korvaa hoitajan matkakulut* Perhe vastaa työnantajana kaikista työnantajavelvoitteista* TaEL -työeläkevakuutusmaksu maksetaan aina kaikista 18 - 67-vuotiaan hoitajan perheeltä saamista palkkioista, myös matkakorvauksista. Kokonaisprosentti vuonna 2006 on 20,3 % palkkioista. Hoitajan osuus tästä on alle 53-vuotiaalla työntekijällä 4,3 % palkkioista ja yli 53-vuotiaalla työntekijällä 5,4 % palkkioista. Loppuosa on perheen osuutta. Perhe perii työntekijän osuuden palkkioista ja tilittää koko TaEL -maksun eläkevakuutusyhtiö Eteralle. Lisätietoja Eterasta* Kotitalouteen palkatulle lasten hoitajalle maksetuista palkkioista ei tarvitse toimittaa ennakonpidätystä, jos samalle työntekijälle maksetaan enintään 1 500 euroa vuodessa* Työnantajan sosiaaliturvamaksu vuonna 2006 on 2,958 % palkkioista. Sitä ei tarvitse maksaa, jos työntekijälle maksettu palkka on alle 1 500 euroa vuodessa* Perheen velvollisuutena on ottaa lasten hoitajalle tapaturmavakuutus, jos työpäiviä kertyy vuodessa yli 12. Raja on työnantaja- ja kalenterivuosikohtainen, ei työntekijäkohtainen. Työpäivän kestolla ei ole merkitystä. Jos työtä aloittaessa tiedetään 12 päivän ylittyvän, lakisääteinen tapaturmavakuutus on otettava.* Perhe antaa maksamistaan palkkioista lasten hoitajalle tositteen* Perhe tekee maksamistaan palkkioista muistiinpanot ja niiden perusteella antaa vuosi-ilmoituksen kotilääninsä verovirastolle. Vuosi-ilmoitus annetaan verohallinnon lomakkeella VEROH 7801. Vuosi-ilmoitus on annettava silloinkin, kun ennakonpidätystä ei ole toimitettu, jos työntekijälle maksetun palkan määrä on vähintään 200 euroa kalenterivuodessa. Lisätietoja Verohallinnosta* Perheellä on mahdollisuus saada omassa verotuksessaan kotitalousvähennys* Hoitajat eivät ole Mannerheimin Lastensuojeluliiton vastuu- ja muiden vakuutusten piirissä. Hoitajat ovat perheen vastuulla (työnantajan vastuu)* Perhe voi käyttää palkanmaksussa apuna Verohallinnon ylläpitämää pientyönantajan maksupalvelua"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hoitajalle maksetaan käteisellä. Sit vaan kysyt hoitajalta sen henkilötunnuksen ja maksat työnantajamaksun ...sinne jonnekin : )Se työnantajamaksu on tosi pieni, ja sieltä voi puhelimella kysyä neuvoa jos ei osaa maksaa.Me ollaan aina oltu tosi tyytyväisiä. Luotettava palvelu, asiallisia työntekijöitä, lapset aina tykänneet kovasti ja kohtuuhintainen!

Soitin " hoitajavastaavalle" vai mikä se nyt olikin. Kertoi samalla maksusta ja hoitaja sitten vielä väänsi rautalangasta eli sanoi mitä pitää maksaa ja mihin.

voin suositella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat