Vierailija

Meille tuli tosi huonot pallot tänä vuonna. Ostin isoja muotopalloja ja kolmesta pallosta kaksi oli jo seuraavana päivänä ihan löysiä. ennen ovat kestäneet monta viikkoa ihan hyvinä.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan terhakkaasti nousee ylös, toinenkin pysyy vielä ilmassa, mutta lijailee laiskasti. Kiitoksia ohjeista! Lapset olivat niin harmissaan, kun pallot olivat littanoita heti. Ehkä noista saa vielä jotain iloa, vaikka vappu onkin ohi. Eikä mennyt 14 euroa ihan hukkaan.

t. ap

Mies sen meillä keksi, eli löysää naru irti, ja puhalla siihen reikään mikä siinä on siinä pallon " varressa" . Venttiili pitää kyllä heliumit sisällä ja ne jaksavat kyllä vielä palloa nostaa pitkään, mutta pallo tulee taas terhakkaan pyöreäksi, kun saa lisää ilmaa sisälleen! Meillä yksi heliumpallo kesti kattoon nousevana useita viikkoja, kun vaan välillä puhalsi sinne lisää ilmaa.

Foliopalloille voi antaa tekohengitystä:

täyttöaukossa (pyöreä reikä) on yksisuuntainen venttiili, josta voi puhaltaa varovasti muovipillillä ilmaa palloon. Ujuta (lyhyeksi leikattu ja päästä litistetty) pilli varoen reiästä sisään ja venttiilin läpi, puhalla kunnes pallo on sopivan pullea. Usein narun on täyttöreiän päällä, sen voi varovasti aukaista, puhaltaa ilmaa ja sitoa uudelleen. Kaasu ei pysy pallossa narun vaan tuon venttiilin voimalla.

Näin pallo pysyy muhkeana kauan, meillä viime vuonna pitkälle syksyyn (kun lapset eivät antaneet hävittää palloja), tosin ilmassa pysyminen alkaa olla niin ja näin heliumin vähetessä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat