Seuraa 

Kirjoittelin jo tuonne odotuspalstalle, mutta ei tunnu kovasti vertaisia olevan. Löytyisikö täältä kellään kokemusta vauvan poikkeuksellisen alhaalla olosta raivotarjonnassa? Itsellä siis 31. rvko menossa ja vauva ollut pää alaspäin aina kun tutkittu, rv 22:lta asti. Pari viikkoa sitten terkka kokeili tarjontaa ja huomasi vauvan olevan jo todella alhaalla. Nyt sitten vielä lääkärissä huomattiin, että kohdunkaula on alkanut pehmenemään, ilmeisesti juuri koska vauva niin alhaalla. Kohdunsuu onneksi kiinni ja kaulaakin jäljellä 2,5 senttiä. Supistuksia ei hirveästi ole ollut, mutta kävellessä tuntuu kova painontunne alhaalla. Ennenaikainen synnytys on kai nyt mahdollinen. ? Vuodelepoon en vielä joutunut, mutta rauhallisesti pitää ottaa ja välttää kaikkea ikävältä tuntuvaa. Olisi mukava kuulla kokemuksia, onko jollain edennyt nopeastikin tällainen tilanne synnytykseen? Olisi mukava saada vauva pidettyä sisällä heinäkuulle tai edes kesäkuulle asti!Kiitos kaikista vastauksista jo etukäteen!

Kommentit (1)

Täällä myös vauva laskeutunut jo 28 viikolla. Osasin odottaa, että näin käy koska esikoisen kanssa oli sama homma.(ja raskaus muuten meni 39+5 viikolle). Olen kyllä joutunut olemaan 29 viikolla 2 yötä sairaalassa, jotta supistukset saatiin loppumaan. Mutta nyt kaikki on tosi hyvin! välillä supistelee ja olenkin joutunut käymään tarkkailussa tosi usein. Paikat kyllä on pehmenneet, mutta pysyvät kiinni! Kannattaa silti ottaa tosi rauhallisesti,että sais mahdollisimman pitkään vauvan pysymään sisällä!!

Nyt minulla on viikkoja 33 ja taas huomena menen lääkäriin. Saapas nähdä vieläkö tilanne on hyvä:-)))) Otahan rauhallisesti ja mene herkästi lääkäriin, jos yhtään tuntuu siltä!!!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat