Seuraa 

Olen nyt syönyt 5 kiertoa clomeja ja ovistestailu tuottaa vähän ongelmia. Ovista ei mulla tapahdu kunnolista ilma clomeja, mutta testit on kuitenkin aina näyttänyt oviksen, eli pikkuhiljaa ruvennut testiviiva tummumaan. Olen siis yhtä tumman viivan saanut aina tai jopa tummemman. Mutta nyt kun olen syönyt clomeja niin en saa lainkaan yhtätummia viivoja. Tässäkin kierrossa sain yhtenä aamuna lähes yhtä tummat ja sitten illalla testasin uudesta mutta viiva oli jo haalempi ja samaten seuraavana aamuna. Voiko clomit vaikuttaa sillai et ovis menee nopeammin ohi? Tai meinaako sitä et se lh-huippu menee nopeasti ohi mutta ovis tulee kuitenkin 1-2 vrk kuluttua.Eli mitä tarkoittaa käytännössä se kun sanotaan et testata aamua iltaa kun voi mennä nopsasti ohi. Tuleeko se oviskin sitten nopeammin? lämpöjä en ole mittaillut kun työn puolesta joutuu herätä niin eri aikoihin aamulla.Toivottavasti joku osaa auttaa:)Eli aikaisemmissa clomikierroissa sama juttu mutta ovis on kuitenkin tapahtunut, s-pog selvitetty.

Kommentit (7)

Mulla ainakin niin, että käyn ultrassa tiheään ja otollisena ajankohtana tehdään inseminaatio ja toisena iltana luomuillaan. Nyt toinen clomikierto menossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuukauden ajan olen testannut aconilla. tulos: ei viivaa kertaakaan! (siis vain tosi haalea tai ei ollenkaan). pitäiskö testata siis 2 x päivässä? vai vaihtaa merkkiä? vai enkö ovuloi...???

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat