Vierailija

..kun pikkuprinsessa ei mahdukaan siihen 50-luvun kauneuskäsitykseen =(. Nyyh, ihan suru tuli puseroon! Menee varmasti häät pilalle kun tyttö ei olekaan täydellisen näköinen!

Kommentit (15)

Olivat miehen kanssa kaupassa ja sieltä saaneet jonku ilmasen puuhapussin ja siinä oli noita tatskoja. Tietty olivat ne laittaneet ja nyt käsivarret on kuin merimihellä ja lauantaina pitäs kesämekkopäällä häissä olla sievänä. Millä ihmeellä saan ne pois? Vesi ja saippua ei tunnu auttavan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En minäkään haluaisi lapsiani isoihin juhliin sen enempää vesiväreillä kuin feikkitatuoinneillakaan sotkettuna. Eri tilanteisiin mm. pukeudutaan eri tavalla. Ja vaikka esimerkiksi feikikitatuoinnit tai pesussa lähtevä vihreä hiusväri onkin ok vappujuhlissa, ne eivät ole okei häissä.Kokeile ap sitä öljyä tai sitten vedenkestävän ripsivärin poistoainetta, saattaisivat toimia.

sievänä ja huoliteltuna. Lähinnä nuo on koomisen näköset kun tyttö muuten on prinsessana. En kuitenkaan tuommoista hilpeyttä näissä juhlissa haluaisi herättää. Bileet ei tähän kaadu.

t. ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat