Seuraa 

Liekö ihan väärä paikka kirjoitella... Mutta kyselen että onko muita äitejä jotka olis valitettavasti saanut kevätflunssan heti synnytyksen jälkeen? Itsellä aika huono olo ja mietinkin että miten vaikuttaa pikku neitiin? Onko hyviä hoito vinkkejä? Tytältä olen joutunut limaa imemään, toivottavasti ei mene pahemmaksi. Mutta eiköhän se aikanaan mene ohi ja päästään nauttimaan kevät auringosta! Mukavaa odotusta ja kevättä kaikille!Hansu+Tipu 3vko

Kommentit (2)

Onko vauvalla kuumetta? Tai yskaa? Musta noin pienen nuhakuume tai yska kuuluu aina laakarin hoitoon, eli jos noita on niin kavisin nayttamassa vaikka terveyskeskuksessa. Ihan pelkka nuha (varsinkin jos on lima on kirkasta eika keltaista/vihreaa/ruskeaa) ilman yskaa tai kuumetta ei liene niin vakavaa, ja siihen auttaa lahinna keittosuolaliuoksella huuhtelu (varsinkin ennen ruokailua etta vauva pystyy imemaan). Kuumetta kannattaa myos mitata aina silloin talloin, pikkuvauvasta on hankala kadella tuntea onko hanella kuumetta vai ei. Niin, ja ehdottomasti heti laakariin jos kuumetta on 38,5 tai yli (sen alle voi vahan katsellakin etta mihinkas suuntaan kehittyy, koska pyllusta mitattuna lampo voi olla yli 37 ja silti normaali kunhan vauva voi muuten hyvin, syo ja on virkea valveilla ollessaan).

nyt kun luin toiseen kertaan niin huomasin. ;-) Eli parasetamoliahan (ts. Panadol) voi ottaa imettavakin kuumetta alentamaan ja sarkyja vahentamaan. Paranemisia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat