Mistä torkkupeitto vauvalle??

Vierailija

Mistä löytäisin torkkupeiton vauvalle?? Sellaisen huovan tai mitä se nyt onkaan, jotain pehmeää fleeseä!? Joka paikka etitty eikä vaan löydy. Hinta olisi parempi olla alle 20 e ja väri neutraali.

Kommentit (6)

Vierailija

Kiitos vinkeistä.

Kävin heti hakemassa lähimmästä kangaskaupasta palan fleeseä. Ostin metrin palan joka maksoi 8,90e ja se on niin leveää et siitä tulee kaksi.Ensimmäistä odottelen ja meille ei jostain syystä ole päässy kertymään peittoja "riesaksi asti." Ja mitä kaupoista ja netistä kattelin niin kaikki oli liian kalliita tai ruman värisiä.

Vierailija

kangaskaupasta ostat vaan sopivan määrän vaikka sitä fleeceä, ja ompelet reunat. Tai ei niitäkään ole ihan pakko ommella jos ei osaa/halua sillä fleece ei purkaannu

Vierailija

sillä ainakin meillä on juuri noita torkkupeittoja ihan hirveästi, niitä pyörii nurkissa riesaksi asti jostain syystä. On kaupasta itse ostettuja, lahjaksi saatuja, tutuilta perittyjä, mummojen tekemiä...Mutta jos sulla kerran ei ole, niin ainakin joskus vuonna nakki oli Lastentarvikkeessa fleece-torkkupeittoja, eri kokoisia ja kuosisia, ja ne olivat edullisia, alle 10 Euron. Eli kannattaa katsella ihan lastentarvikeliikkeistä.Fleece sinänsä on edullista kangaskaupasta eikä sitä tarvitse edes ommella ellei halua, sehän ei purkaudu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat