Seuraa 

Onko teillä tapana kaupoissa/leikkipuistoissa tai ihan missä vain kodin ulkopuolella toimia samoin kuin kotioloissakin?Ihan vaan uteliaisuuttani kyselen, kun meillä on 1v4kk ikäinen voimakastahtoinen ja tempperamenttinen (nätisti sanottuna) lapsi. Ja kun hän on jonkun idean saanut, joka ei ole äidin mielestä niin kovin hyvä ja kiellän lasta, niin hän saa totaalisen hysterisen itkukohtauksen. Välillä lapsi tyyntyy, kun ohjataan mielenkiintoiseen tekemiseen/ annetaan tutti tms. Välillä se harmitus ei lakkaa ollenkaan...Voitte ehkä uskoa, että monenlaisia katseita saamme osaksemme, mutta olen ottanut sen linjan, että kun olen kieltänyt niin en ala lepsuilemaan ja antamaan periksi, edes julkisilla paikoilla. Kiellän siis vaan oikeasti vaaralliset yms epätoivottavat jutut, enkä nipota turhasta.Onko muilla känkkäränkkiä ja miten hoidatte hysteriakohtaukset?T: MrsHKommentit (2)

Eli kun sanotaan ei niin se on ei eikä mitään muuta. Aika äkkiä ne lapset oppivat että julkisella paikalla tai kotona kun on vieraita kuri lepsuu ja silloin saa tehdä mitä haluaa. Siksi pidän tiukasti kiinni samoista linjoista oltiin sitten missä tahansa tai kenen seurassa hyvänsä. Katsokoot muut miten haluavat. Yleensä nämä tuijottajat ja ihmettelijät ovat lapsettomia, ajattelen vain että eivät välttämättä vielä ymmärrä, mutta odotas kun teillä on omia lapsia... ;)

En minäkään siis turhasta nipota tai huvikseni huudata lapsia, mutta rajat ne olla pitää!

Jos lapsen kiukku on sitä laatua että ei hajota mitään tai ei satuta ketään (tai ole kenenkään tiellä) jätän siihen kiukkuamaan. Tulee kyllä perässä kun kiukku laantuu tai huomaa äitin olevan tosissaan.

Jos lähellä on iso autotie tai muu huonopaikka, nappaan kainaloon ja vien kiukkuamaan muualle. Periksi en anna vaikka lapsi miten kovaa huutais tai vaikka kymppiuutisia vieressä kuvaisivat.

Kun rauhottuu hieman, sitten keskustellaan aiheesta.

Pienenä laitoin rattaisiin ja poistuin paikalta tyynen rauhallisesti. Asia unohtui kun katosi silmistä vielä silloin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat