Seuraa 

onko kenellekään tuttua, että tosi kovan itkun/huudon yhteydessä kasvoille tulee pieniä, neulan kärjen kokoisia punaisia verenpaurkaumanäppyjä? meillä on muutaman kerran tullut niitä noin 1,5 v. lapselle kasvoille, kun on oikein kovasti itkettänyt (lääkärikäynneillä, alkuaikoina päivähoidossa)... enkä huomannut niistä viimeksi lääkärissä käydessämme kysäistä. nyt kun niistä etsin täältä tietoa hakusanalla, tuli eteen kaikkia leukemia-tarinoita sun muita... ja aloin jo hieman tietenkin huolestua. toisaalta terve järki sanoo, että tuskin mistään vakavemmasta on kyse, kun niihin aina kuitenkin selkeästi liittyy se hysteerinen itku ja harmitus...?

onko muilla kokemusta?

Kommentit (4)

Esikoisella nouse punasille läikille,kun joutuu ihan mahdottoman eteen ja hermostuu ja työlästyy,jollei sit suutukkin.Kuin hallitsisi erinomaisesti vituks...n näyttämisen salailun,mut ne läiskät vaan kielii,et jotain se penska hillihtee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sellaisia joskus oikein pitkän huutokohtauksen jälkeen. Tosin tuolle ukollekin niitä on joskus tullut esim. oksennustaudissa kovan oksentamisen jälkeen, joten en ole pojallakaan niistä huolestunut. Johtuu varmaan jotenkin ihotyypistä tai jostain, en tiedä. Mutta siis täällä on ainakin kohtalotoveri!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat