Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Omilla lapsillani on laskettuaika ollut ihan väärin. Aina mennyt yli. Nyt huvikseen laskeskelin kun kolmaskin meni 10 päivää yli lasketunajan että vauva syntyi tekohetkestä tasan 9 kk! Sama oli kahden aiemman kanssa.Onko muilla (jotka tietävät tekohetken) käynyt näin?

Kommentit (16)

Kahden ensimmäisen tekohetkeä en tiedä, koska en käyttänyt ehkäisyä, mutta heidän jälkeensä oli kondomi käytössä. Kun se sitten " unohtui" , oli tuloksena raskaus. Näin tapahtui kolme kertaa, eli kolmen nuorimman lapsen hedelmöityshetkestä on tarkka tieto. Mutta en kyllä ole tekohetkestä laskettua aikaa tarkkaillut. Kaikki ovat syntyneet ennemmin tai myöhemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esikoinen leikattiin jo viikkoo ennen laskettua aikaa, joten se ei mennyt kohdalleen.

Kuopus taas syntyi tasan 9 kuukauden päästä tekohetkestä:)

Ja tekohetken tiedän, koska se oli sen kierron ainoa kerta!!! Eli ovulaatio ja siis sekstailukerta 20.5 ja vauva syntyi 20.2...

Vierailija:

Lainaus:


Mutta kakkonen menikin tekohetkestä 20 päivää yli ja kolmonen 12 päivää!
Kakkonen tehtiin 8.10. ja syntyi 20.7. (käynnistys sekin), ja kolmonen taas 18.2. ja syntyi 23.12.

että aika moni vauva on syntynyt tasan kymmenen kuukautiskierron päästä. Siis viimeisistä kuukautisista laskettuna.Itselläni esimerkiksi on ollut aina normaalia lyhyempi kierto, ja molemmat lapset ovat syntyneet viikolla 37. Kaverillani taas vähän keskimääräistä pidempi, ja molemmat lapset ovat syntyneet hieman yliaikaisina.Sattumaa tai ei, niin tunnen muitakin vastaavia tapauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat