Vierailija

syntyi 2.5 vko etuajassa. Tuntuu, että vauva vain nukkuu ja nukkuu. Taitaa olla maksimissaan 3 tuntia päivässä hereillä. Kuuluuko tuollaisen vähän etuajassa syntyneen nukkuakin vielä noin paljon? Äiti on täällä vähän hölmönä.

Kommentit (8)

vauvasi kanssa öiseen aikaan millään tavalla. Älä laita valoja, älä puhu liikoja. Anna maitoa ja jatkakaa unia.Päivä ja yörytmin saa todella helposti sekaisin kun vauvalla ei sellaista luonnostaan ole. Se kostautuu, belive me, ellet halua valvoa öitäsi ......

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liika nukkuminen on haitaksi vain jos vauva ei ehdi uneliaisuudeltaan syömään. Mua kehotettiin aikanaan herättelemään vauvaa syömään 5 tunnin päästä jos ekoina kuukausina meinasi mennä siitä yli - vauva oli kuukauden etuaikainen ja vähän alle 2,5 kiloa syntyessään. Täysiaikainen hyvän kokoinen vauva saa varmasti olla syömättä pidempäänkin.

kahden kuukauden iässä sit alkoi jo muukin kun nukkuminen ja tissi kiinnostamaan.3kk lähtien ei ole nukkunut päiväunia. nyt ikää 6kk

Ekan kuukauden nukkui varmaan sen 20 tuntia vuorokaudessa. Vielä 1-2kk iässäkin nukkui päivät aina 3-4 tunnin pätkissä ja oli hereillä puol tuntia ja sitten taas nukkui. Mutta silloin sitten rupesikin valvomaan yöt, joten vuorokausirytmi meni ihan päälaelleen. Pikku hiljaa alkoi tasoittumaan ja n. 3-4 kk iässä aloin jo vähän väkisin pitämään poikaa enemmän päivisin hereillä.Ja ihan normaali 3,5-v. poika on. Tosin tykkää edelleenkin nukkua pitkiä päikkäreitä ja silti menee illalla ajoissa nukkumaan ;-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat