Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

siis, kaikki tuttuni, sukulaiseni ja jopa neuvolatäti ihmettelee sitä, miksei meillä syödä KEITETTYÄ PERUNAA. muusina ja paistettuna ja uunissa laitettuna kylläkin. Mies ei syö ollenkaan ja minäkään en mielelläni, ollaanko nyt ihan porvoosta? :) 5kk lapsi syö kyllä soseena, sille keittelen vaan.,.

Sivut

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ärsyttää toi ainainen perunan ylistys. Onko siinä muuta hyvää kuin halpa hinta? Kai siitä pari vitamiinia voi saada, mutta ei sen enempää kuin pastasta tai riisistäkään.

7: siis siksi en juuri perunoita syö kun en osaa keittää ja FRANKALAINEN MANIGYYRI menee pilalle!!!:Dtarkoitin nyt siis ainoastaan KEITETTYÄ perunaa, en muita peruna ruokia..

kesällä sitten uusien perunoiden tultua niitä keitellään useinkin...

mutta siis talvella teen monesti viikossa muusia,

ja paljon syödään myös erilaisia keittoja... lisäksi tietty makaroonit+riisit.

jotenkin vaan e tykkää perunasta sellaisenaan!!!

keitettynä, muusina, kiusauksissa, keitoissa... Noin 3krt/vko jossain muodossa. Ja kun uudet potut tulee niin joka päivä varmaan syödään. Peruna on hyvää.

Mulla on yksi tuttu joka ei ole koskaan keittänyt perunoita! =)Tosin hän on niin uusavuton ja bimbo että tuskin osaisikaan. Hänen mielestään on " tosi junttii syödä perunoita" ja siksikin " harrastaa vaan pastaa ja riisiiii.."Hymyilen vaan ja ajattelen että oot sää hieno leidi... tshih. voi voi

Vierailija:

Lainaus:


Ärsyttää toi ainainen perunan ylistys. Onko siinä muuta hyvää kuin halpa hinta? Kai siitä pari vitamiinia voi saada, mutta ei sen enempää kuin pastasta tai riisistäkään.
Peruna nyt vaan on niin hyvää! Peruna on pyöreä, peruna on soikea, peruna on ruoka ihan oikea ;)! NAMNAMNAMNAM!

Ja sitten ehkä vähän useammin on perunaa keiton joukossa. Perunamuusia tai perunaa jossakin muussa muodossa varmaan muutaman kuukauden välein.Tarkoitin sitä, että edelleen peruna loistaa suomalaisissa ravitsemussuosituksissa ja oikein ruokaympyrässä: joka päivä pitäisi syödä perunaa. Ja kuitenkin enenevässä määrin esiintyy myös vastakkaista mielipidettä, jonka mukaan peruna on melko tyhjiä kaloreita, nopeita hiilihydraatteja ilman merkittäviä vitamiineja yms. Miksi ei voi pastaa ja riisiä nostaa perunan rinnalle noihin ravitsemussuosituksiin? Täysjyväpasta tau tumma riisi on taatusti terveellisempää...

laatikkoruoat ja keitot tulee parhaat perunasta. Meidän lasten lempiruoat ovat myös kaikki sellaisia, että niitä voi tehdä ainoastaan perunasta.

tuntuu juu siltä, että kaikki vihjaa, että meidän ruokavalio ei ole terveellistä/monipuolista ilman keitettyä pottua! ja vihaan niiden pesemistä ja kuorimista! onneksi en ole ainoa.. ap

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat