Vierailija

En nyt tarkoita Punavuorta, Kruunuhakaa, Ullanlinnaa, Marjaniemeä tai vastaavia kalliita alueita...vaan siis ihan näistä tavallisista paras?kiitos-

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sieltä löytää monenvärisiä kavereita: manneja, somaleita ja muita kuukerin nellejä. Aseman seutu täynnä deekuja ja muita sekopäitä.

AIVAN IHANAA!

http: // www. aluesarjat. fi/ja siitä eka painike esim. työttömyysluvut alueettain. Lisäksi esim. igglon sivuilta löytyy alueittaisia asuntojen keskineliöhintoja.Terv. Pakilasta

Jos ei ole lapsia, niin suosittelen ehdottomasti esim Vallilaa, mistä hyvät liikenneyhteydet joka puolelle, luontoa lähellä ja silti " ihan keskustan vieressä" .Lapsiperheen on vaan valitettavasti vaikea löytää sopivan suurta asuntoa siltä alueelta.

Todella rauhallista, upea luonto heti kotiovelta. Itiksen palvelut lähellä, Uutela ja Kallvik muutaman kilometrin päässä. Lapsiperheelle hyvä paikka asua.

Munkkivuoressa myös alueen " sisäpuolen" autottomuus on hieno juttu. Puistoihin ja kouluihin pääsee kulkemaan hiekkateitä, joilla ei kulje autoja lainkaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat